Hírek

Sweet & Lynch megalakulása

A hard rock két legnevesebb figurája, énekes és gitáros Michael Sweet (Stryper) és a legendás gitáros George Lynch (Lynch Mob, Dokken) összeállt, létrehozva az új szuperbandát, a SWEET & LYNCH-et. Zenei kalandozásukban basszusgitáros James Lomenzo és dobos Brian Tichy csatlakozik hozzájuk. A banda 2015. január 23-án adja ki „Only To Rise” című debütjét a Frontiers Music-on keresztül. A banda nemrég elindította az új album előrendelését a PledgeMusic-on. Az előrendelés különféle csomagokban érhető el, részletek az alábbi linken: http://www.pledgemusic.com/projects/sweetlynch

Mikor megkerestek egy all-star banda összerakásával, azonnal George Lynch-re gondoltam” mondta Michael Sweet. „George az egyik legtehetségesebb gitáros és „bakancslistás” zenész számomra. George írta a riffeket és adta az alapötleteket, én pedig a dallamokat, szöveget és az elrendezést csináltam, valamit én fejeztem be a dalokat. Tudtam, hogy remekül kiegészítjük majd egymás stílusát. Add hozzá Brian Tichy és James Lomenzo lehengerlő ritmusszekcióját, és nem tudsz hibázni ezzel a felállással. Valóban egy különleges projekt ez, és megtiszteltetés, hogy részese lehetek.

A „The Wish” nyitójától az „Only To Rise” albumzáró dobjáig süt az egészről, hogy Michael Sweet eltéveszthetetlen hangjának és George Lynch jellegzetes gitárjának ötvözése lenyűgöző eredményt hozott. Olyan dalok, mint a „Like A Dying Rose”, „Me Without You” és „Strenght In Numbers” gyönyörűen bemutatják az egész albumot átszövő változatosságot.

A 9/11-es események ihlette „September” dalukat itt nézhetitek meg: http://youtu.be/i5G5uzrYWXw

Michael és George az új projektről beszélnek: http://youtu.be/BPYIoe0fTqI

Az „Only To Rise” producere Michael Sweet volt.

Tracklist:

1) The Wish
2) Dying Rose
3) Love Stays
4) Time Will Tell
5) Rescue Me
6) Me Without You
7) Recover
8) Divine
9) September
10) Strength In Numbers
11) Hero-Zero
12) Only To Rise

Jelenleg tervezési fázisban egy tavaszi turné, ezzel is különbözve a hasonló összeállásoktól, akik kiadnak lemezeket de sosem lépnek fel élőben. További információk hamarosan.

https://www.facebook.com/SweetLynch
http://www.pledgemusic.com/projects/sweetlynch
http://www.frontiers.it

Kapcsolódó cikkek

SWEET & LYNCH – Only to Rise

Dehumanizer

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek