Hírek

Symphony X – Ünnepi albumhírek

Valódi „addig nem adunk hírt amíg nincs miről beszélni” hozzáállással a new jersey-i progresszív metálos SYMPHONY X csöndes volt az elmúlt időszakban. De ne tévesszen meg ez titeket; keményen dolgoznak. Tulajdonképpen olyan keményen, hogy mindjárt elkészülnek az új CD-vel!

A dobok, lead vokál, ritmusgitár és basszusgitár – azaz a még cím nélküli album java – elkészült. A következő hetekben a billentyűsöket, a gitárszólót, háttérvokált és pár egyéb apróságot fognak felvenni, a cél pedig a hónap végi befejezés.

A banda gitárosa és írója, Michael Romeo így kommentálta: „A terv az volt, hogy karácsonyra legyen minden trackelve, ehhez nagyjából tartjuk is magunkat. Jól haladnak a dolgok, a dalok kezdenek életre kelni. Erről majd később beszélünk még.

SYMPHONY X innovatív heavy metál és progresszív rock keveréke az elmúlt 20 év egyik nagy kedvencévé tette őket a prog metál rajongóinak körében. 2011-es „Iconoclast” albumukkal az amerikai top 200 lista 76. helyére kerültek, míg a svédeknél 22., a németeknél és finneknél 25. a franciáknál pedig 51. helyezést értek el.

Megrendelhető itt: http://smarturl.it/SXI

www.SYMPHONYX.com
www.facebook.com/SYMPHONYX

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Avantasia, Motus Tenebrae, Votum, Idol Of A Broken Mind, Necrosavant etc.

KMZ

SYMPHONY X – Underworld

Dehumanizer

A Symphony X kiadja ‘Without You’ című digitális singlejét és dalszöveges videóját!

KMZ

Symphony X – Első szám és dalszöveges videó: ‘Nevermore’

KMZ

SYMPHONY X – Iconoclast

Dehumanizer

Hot News – Symphony X: European Tour!

KMZ

Hot News – Symphony X: First Tourdates Announced

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek