Hírek

Szombat este Great Collapse a KVLT színpadán!

  1. október 17. Budapest @ KVLT

GREAT COLLAPSE (USA)
Antillectual (NL)
Szükségállapot (HU)

Kapunyitás: 19:00
Belépő: 2.900 Ft / 3.900
Jegyelővétel: Tixa.hu (50 db), CD Pince (50 db)
Jegylink:  http://tixa.hu/greatcollapse_kvlt

Energikus, lendületes, politikai töltetű, mégis szemtelenül dallamos punk rock. Talán ezen jelzők írják körül leginkább azt a GREAT COLLAPSE nevű supergroupot, melyet a Strike Anywhere énekese, Thomas Barnett hívott életre kurrens, és korábbi Rise Against, Death by Stereo, Nations Afire és Set Your Goals tagokkal kiegészülve. A társulat soha nem valamiféle mellékprojektként írta körül magát, ez a zenekar bizony teljes értékű produkció, mely bátran megállja a helyét a tagság főzenekaraival szemben is! Tavalyi nagy sikerű bemutatkozó kislemezük, az Elemental után idén elkészítették első teljes hosszúságú albumukat igazán beszédes, Holy War címmel.

Többek között ennek bemutatásának okán ejtik most útba hazánkat is európai turnéjuk keretében, ahová elkíséri őket az ANTILLECTUAL nevű, nem kevésbé határozott megjelenésű holland punk rock trió, kiknek pályafutásuk az idén már tíz évre nyúlik vissza!

A hazai oldalt ezúttal a kifejezetten feltűnő elcsendesedés után idén újra aktívan tevékenykedő SZÜKSÉGÁLLAPOT csapata fogja erősíteni. A régi-új dobossal, és újdonsült gitárossal visszatérő csapat ezúttal ismét fővárosi színpadon bizonyíthatja, hogy hosszú évek után sem veszítettek fiatalos lendületükből.

Ha igazán fáj már a fogad egy energiabombákkal, közös éneklésekkel, tempós és fülbemászó punk-himnuszokkal telitűzdelt estére, akkor október 17.-én szombaton egyértelműen az óbudai KVLT klubjában a helyed!

Esemény:

https://www.facebook.com/events/741991385905176/

Linkek:

https://www.facebook.com/GreatCollapse
https://www.facebook.com/antillectual
https://www.facebook.com/szuksegallapot
https://www.facebook.com/phoenixmusichungary
https://www.facebook.com/KVLTBP

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek