Hírek

Tank – A “Valley Of Tears” kiadása szeptemberre tolva

A brit heavy metál legenda, a TANK „Valley Of Tears” címet viselő új albumának kiadási dátumát szeptember 18-ra változtatták az előzetesen bejelentett június 8. helyett. Cliff Evans, a banda gitárosa így kommentálta a helyzetet hivatalos nyilatkozatában:

“Úgy döntöttünk a kiadónkkal, a Metal Minddal való egyeztetést követően, hogy 10-edik, ‘Valley of Tears’ című albumunk kiadását 2015. szeptemberre változtatjuk. Az eredetileg júniusra tervezett album több időt és odafigyelést érdemel a keverési fázisban, hogy valóban olyan legyen, amilyennek szánjuk. ZP Theart énekessel feljebb tettük a mércét, az album gyártásának részleteire való odafigyelés pedig több időt kíván, hogy azt kapjuk, amit elvárunk. A ‘Valley of Tears’-re mindenképpen megéri várni!”

Evans a felvételekről is beszélt:

“Bobby (Schottkowski) Németországban vette fel a dobot Waldemar Sorychta producerrel, aki korábban többek között olyan bandák albumain dolgozott már, mint a Lacuna Coil, Tiamat vagy a Sodom. A dob adja az album gerincét, és nagyon üt! Barend (Courbois) Hollandiában vette fel a basszusgitárt, pár nappal a német Blind Guardian metál legendával közösen játszott csupa teltházas világkörüli turnéja előtt. Idén nyáron még csatlakozik hozzánk különféle fesztiválokon. A gitár felvételei Londonban történtek Phil Kinman producer kezei alatt, aki a Les Paul hangzás megragadásának mestere Marshall erősítőjével. Semmi felesleg. Csak zúzós power! Az album masteringje Ade Emsley munkája lesz, akinek nemrég a teljes Iron Maiden katalógust kellett újramasteringelnie a 24 bites iTunes kiadáshoz. Nyáron jön pár előzetes, ideértve a címadó ‘Valley of Tears’ számot, valamint további turnéhelyszíneket is bejelentünk.”

A TANK nevű brit heavy metál legenda tízedik stúdióalbumával tér vissza! A “Valley Of Tears” albumon tűnik fel először a Dragonforce frontemberének, ZP Theart lenyűgöző énekteljesítménye, mely egyben a banda új korszakát is jelzi. Rengeteg új energiát és inspirációt hozott a bandába 2013-as csatlakozásával, most pedig eljött az idő ezt az energiát albumra vetni! ZP vokáljainak kiegészítéseként a TANK tagjai között tudhatja a metál egyik legjobb ritmus szekcióját: Bobby Schottkowski, aki korábban a Sodom dobosa volt, és Barend Curbois basszusgitáros, aki a Blind Guardian tagja. Mick Tuckerrel és Cliff Evans-szel gitáron készek a TANK evolúciójának újabb lépésére, egy időtálló, csúcsminőségű új metál album kiadására.

A banda utolsó két kiadványa, a ‘War Machine’ és ‘War Nation’ (mindkettő a Metal Mind Productions gondozásában jelent meg) eddigi legjobban fogyó albumai között volt, a korábbi Rainbow/Malmsteen és jelenlegi Schenker énekes, Doogie White vendégszereplésével. A “Valley of Tears” egy sokkal súlyosabb irányba tart, és újfent a védjegyükké vált Gibson Les Paul/Marshall pakkjukkal keltik életre. Az album producere Phil Kinman.

A “Valley Of Tears” nemzetközi kiadása szeptember 18-ra várható.

Tank – tagok:

Cliff Evans – gitár
Mick Tucker – gitár
ZP Theart (Dragonforce) – ének
Bobby Schottkowski (Sodom) – dob
Barend Courbois (Blind Guardian) – basszusgitár

TANK – hivatalos weboldal: www.tankofficial.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Sinful, Arise In Chaos, Nothing Lies Beyond, Carnifex, Tank, Elm Street, Revocation, Soilwork, Equilibrium, Whitechapel, Ringworm, Winterhorde

KMZ

Tank – “Valley Of Tears” albumelőzetes

KMZ

A Tank “Valley Of Tears” albumának első száma már meghallgatható!

KMZ

A Tank felfedte közelgő “Valley Of Tears” albumának borítóját és számlistáját

KMZ

Tank – Az új album júniusban jelenik meg!

KMZ

Tank – Metal Mind Productions szerződés

KMZ

Hot News: Tank announce first ever Brazilian dates for June 2014

KMZ

Hot News: Tank – check out the live track with ZP Theart on vocal!

KMZ

Hot News: Tank – temporary change of the line-up

KMZ

Hot News: Tank DVD out NOW! Buy limited edition of the signed DVDs!

KMZ

Hot News: Tank – see video-clip promoting their forthcoming DVD

KMZ

Hot News: Tank reveal the artwork and tracklist of their first live DVD

KMZ

Hot News: Tank to release their first live DVD in November

KMZ

Hot News: Tank – „War Nation” out today! Surprise for all fans!

KMZ

Hot News: Tank – New album out on Monday, listen to another promo track

KMZ

Hot News: Tank – Listen to the sample tracks from „War Nation”

KMZ

Hot News: Tank – Reveal cover artwork and tracklist of their forthcoming „War Nation” album

KMZ

Hot News: Tank to record tonight their first ever live DVD!

KMZ

Hot News – Tank: Return with new studio album „War Nation”

KMZ

Hot News – Tank to record first live DVD

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek