Hírek

Teljes az Insane Hellride Fest 2023 fellépőinek listája!

Örömmel jelentjük be, hogy teljes az Insane Hellride Fest 2023 fellépőinek listája!

Olyan egyedülálló több napos indoor fesztivált akarunk a hazai köztudatba építeni, ami nyugati példát követ: több extreme metal stílus képviselőit vonultatja fel, egész napos programot biztosít a színtér fogyasztóinak, és kvázi megnyitja a fesztivál szezont. 2 nap, 20 zenekar, tömény fém és bőr!

A fesztivál headlinereiként igazi nagyágyúkat hívtunk: Pünkösd hétvégén Budapesten játszik először Magyarországon az olasz Whiskey Ritual, valamint a hazai, és egyben a nemzetközi black metal színtér kultikus bandája, a Tormentor.

Tormentor

5 év után a legendás Tormentor visszatér Budapestre, hogy sötét átkot szórjon az egész városra primordiális extrém metaljával. A zenekar igazi kuriózum, hazánk legkultikusabb bandája – első hullámos black metal hagyatéka óriási hatással volt az egész extrém színtérre. A Tormentor – a Bathory és a Hellhammer mellett – a ’80-as évek közepén óriási befolyással bírt arra, amit ma black metalnak hívunk. A debütáló és mára alapművé vált ‘Anno Domini’ demójuk lényegében stílusalkotó. És ha mindez nem lenne elég indok arra, hogy a hazai black metal atyjának hívjuk a zenekart, nem feledkezhetünk el Csihar Attila szerepéről sem: akkori státuszuk miatt őt hívta meg Euronymous, hogy a ‘De Mysteriis Dom Sathanas’ lemezen vokálozzon. Attila 2004 óta ismét a Mayhem frontembere. A Tormentor 5 éve egy nagyon masszív teltházas koncerttel tért újból vissza. Azóta a Covid miatt többszörösen elmaradt a turnéjük, de most itt az idő, hogy újra lecsapjanak metropoliszunkra.

Whiskey Ritual

A 2008 óta létező brigád még nem portyázott nálunk, így nagy örömünkre szolgál, hogy először mi szabadíthatjuk Magyarországra ezt az olasz piaszagú rettenetet! Mocsok és szenny, a szeszek rendíthetetlen fenevada: köszöntsétek szeretettel a Black Metal Ultrákat, a szentségtelen Whiskey Ritual-t! Black ‘n’ Roll és Sátán! Nem is lehetne nihilebben szétfolyni a pünkösdi hétvégén! Ha nem láttál még kellően rohadék, pusztulatos formációt, akkor itt az ideje!

Az IHE Fest 2023 fellépői:

Archaic // Beneath The Void // Chainsword (PL) // Cryptic Remains // Evil Conqueror // Exodikon // KillerSick // mws // Nefalem // Neuropsy // Purulent Rites // R I P (PL) // Rivers Ablaze // Skog // Tormentor // Tulsadoom (AT) // Türböwitch // Vile Disgust // Whiskey Ritual (IT) // Wolverine Blues Brothers – Entombed Cover Band 

További információk:

INSANE HELLRIDE FEST 2023 // 2023. május 27-28.

Helyszín: ANALOG MUSIC HALL
1116 Budapest, Kondorfa utca 8.

✦✦✦

Kapunyitás: 12:00
Koncertek: 13:00 – 00:00
Afterparty: 00:00 – 02:00

✦✦✦

Jegyárak:
2 napos bérlet:
– Super early bird: 14.990 Ft – ELFOGYOTT 
– Early bird: 15.990 Ft
Normál elővét: 16.990 Ft // 05.26. 24:00-ig
– Helyszínen: 18.990 Ft

Napijegy információk hamarosan.

Jegyek a Tixa felületén: https://tixa.hu/insane_hellride_fest_2023

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1635429180212782/

Kapcsolódó cikkek

Insane Hellride Fest 2023

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek