Hírek

Teljesen videóval és dallal jelentkezik megint a The D.I.Y. legénysége!

A dal és a videó egy zsír új nóta és ráadásul a címadó is, a napokban megjelenő „Napról napra” című kislemezről. A banda egy hazai underground punk válogatáshoz vett fel nótákat, ami majd a Nem Pop Underground egyesület és a Kolera webzine’ támogatásával fog megjelenni. Természetesen a zenekar a dalokat megjelenteti a saját neve alatt is. Az említett kislemezen három friss nóta lesz, amit a zenekar a blogján (http://thedoit.blogspot.hu) és a bandcamp (http://thediy.bandcamp.com/) oldalán fog ingyenesen letölthetővé tenni, de nyár végére egy kézzelfogható limitált kiadású cédé is kijön majd a tavalyi „Dúdolok egy dalt” ep. és „Napról napra” kislemez dalaival, illetve jó pár bónusznótával, amik csak ezen a hanghordozón lesznek elérhetőek(!!!), hiszen a zenekar jelenleg is stúdióban ügyködik néhány új dalon (illetve ezeknek néhány akusztikus verzióján)!

thediy2014
„Az album különlegessége még annyi lesz a bónuszok mellett, hogy a tavalyi EP dalait újrakeveri a zenekar, így tényleg egy aktuális albumot vehet kézbe az, aki majd beszerzi a hanghordozót.

Nem adunk ki szemetet a kezünkből természetesen, de igazából nem voltunk teljesen elégedettek a „Dúdolok egy dalt” keverésével, úgy hogy újra megcsináljuk nektek! Meg mindenképpen azt szeretnénk, hogy ezek a dalok kézzelfogható formában is megjelenhetnének! letöltések ide, vagy oda!
Addig is, aki akarja letöltheti a banda összes albumát bandcamp oldalunkról (http://thediy.bandcamp.com/), de figyeljétek a facebook oldalunkat is a friss infókért, lesz bőven!
Töltsétek a lemezeket, és gyertek velünk bulizni! Találkozunk a bulikon!”

A videót itt találjátok: https://www.youtube.com/watch?v=4mo60dTvxPU

https://www.facebook.com/thediy

Kapcsolódó cikkek

The D.I.Y. – Új lemez, új videó!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek