Hírek

The Big Teutonic 4 – A legenda folytatódik!

A német thrash titánok, a KREATORSODOMDESTRUCTION és TANKARD, együttesen csak a BIG TEUTONIC 4, bejelentette újabb tekintélyes 10”-s bakelit lemezük kiadását. A korai 2013-as első kiadás hatalmas sikere után a második kiadás ikonikus NWOBHM klasszikusok ritka feldolgozását is tartalmazni fogja.

A 10”-s bakelit különböző színekben lesz kapható (fekete, átlátszó, vörös, sárga) és exkluzívan a Nuclear Blast Mailorderen keresztül érhető el. A CD verzió csak a német ROCK HARD magazin 334. számával lesz kapható (február 25.). Mindkettő megvásárolható itt: http://smarturl.it/THE-BIG-TEUTONIC-4.

Tracklist:

Side A:

KREATOR – Lambs To The Slaughter (RAVEN cover)
SODOM – Don’t Walk Away (TANK cover)

Side B:
DESTRUCTION – Princess Of The Night (SAXON cover)
TANKARD – Iron Maiden (IRON MAIDEN cover)

A BIG TEUTONIC 4 ezt fűzte hozzá:

Mille Petrozza, KREATOR: „Tinédzserként hatalmas rajongói voltunk a RAVENnek. Ez a dal kitűnően tükrözi az akkori életstílust és a második feldolgozás volt amit stúdióban vettünk fel.”

Tom Angelripper, SODOM„Amikor a TANK kiadta a 12”-s ‘Don`t Walk Away’ single-t 1981-ben, végre először hallhattam ezt a király bandát és a címadó dal még ma is a kedvenceim egyike. Ők inspiráltak, hogy életem végéig metál fanatikus legyek és saját triómban játsszak. „

Schmier, DESTRUCTION„Nem sokkal mielőtt megalapítottuk a DESTRUCTIONt, mindnyájan összejöttünk egy SAXON koncertre a „Denim & Leather” turnéjukon Svájcban. A „Princess…” mindig is egyik kedvencem lesz a brit NWOBHM mesterektől – ez az egyedi riffelés az első lépés volt a speed metál felé, de akkor még nem tudtuk, milyen fontos az az este – egy éjszaka és dal ami végig inspirált minket!”

Gerre, TANKARD„Az első két MAIDEN album a személyes kedvencem, ezért is nagy megtiszteltetés számomra hogy az ’Iron Maiden’ általunk játszott verziója végre kapható bakeliten. Szuper jók voltak a felvételek és még Paul Di’Anno is azt mondta egy Crossfire interjúban a Rock Hard magazinnak hogy tetszett neki a mi verziónk. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphattunk volna és örülünk, hogy láthatjuk a BIG TEUTONIC 4 folytatását.”

www.nuclearblast.de/thebigteutonic4

Kapcsolódó cikkek

Hot News: The Big Teutonic 4 – Wrap Up Legendary Performances At Beastival Open Air, Exclusive Press Photo Available!

KMZ

Hot News: The Big Teutonic 4 – 10″ Mini LP To Be Released On February 15!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek