Hírek

The D.I.Y. – Új lemez, új videó!

Új kislemezekkel, egyszerre kettővel és új videóval jelentkezett a budapesti The D.I.Y. zenekar. A lassan felnőtt korba lépő (20 év!) punk brigád a tervek szerint ez év végéig szeretné kihozni a sorban következő nagylemezét „Nincsen gáz!” címmel, ezért gőzerővel dolgoznak a lemezen.

„Már jó régen csaptunk ki nektek videót, ezért úgy gondoltuk, hogy egy zsír új dalt elővéve kaptok, egy zsír új videót is. (Hála a Kizso „Left 4 dead” mániájának!)
Az új lemez sokkal nyersebb, durvább lesz, mint az eddigiek, próbáltunk úgy újjítani, hogy közben azért ne vesszenek el a jellegzetes D.I.Y. dolgok sem a dalokból, de egy friss, XXI.-ik századi hangzást is kapjatok tőlünk. Pontosan ezért mutatjuk meg nektek az új dolgainkat a koncerteken, illetve videós formában… Azt se feledjétek, hogy az elmúlt napokban közkinccsé tettük a zenekar két új kislemezét, ami a közelgő „Nincsen gáz” lemezt hivatott felvezetni (egy kicsit hiányt is pótolgatunk ezekkel a dalokkal, mivel igen csak régen ígértük már az új albumot)!

Az új videót itt tudjátok meglesni: https://www.youtube.com/watch?v=HN4dsHJABqw
A „Világvége” kislemezt itt: https://thediy.bandcamp.com/album/vil-gv-ge-ep-2016
A „Jó ember” kislemezt pedig itt tudod meghallgatni, vagy akár letölteni teljesen ingyen: https://thediy.bandcamp.com/album/j-ember-ep-2016

A videós nóta egyébként nem szerepel a kislemezeken, tényleg ennyire új!”

The D.I.Y. Zenekar

Kapcsolódó cikkek

Teljesen videóval és dallal jelentkezik megint a The D.I.Y. legénysége!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek