Hírek

The Deathrip – Novemberben jelenik meg a debütalbum

Korai kilencvenes évek norvég stílusú minimalista black metálja visszahozva a holtak sorából a színtér teremtőjel, a legendás Thorns tag, Snorre Ruch által. Ezt mind megtalálhatjátok THE DEATHTRIPDeep Drone Master” debütjén, mely november 14-én jelenik meg a Svart Records-on keresztül.

Gyertek erre a rémálomszerű utazásra mely kopár tájakon és végtelenül kegyetlen belső állapotokon vezet keresztül. Gondolatbaejtően komor és állatias kiáltások a zavaros, felszaggatott ismerős riffeken keresztül Celtic Frost/Bathory stílusában, ahol a dallamok a mélybe hatolnak. A black metál jelenlegi állapotának fényében üdítő az igazi cuccot hallani, melyet a régi színtér titánjai adnak.

http://youtu.be/8ZvfhCq_Ntk

Nyálkás riffekkel teli üstök rituálisan behabarva egy nagy adag modern paranoiával és szörnyen bizarr, kísérteties vokálokkal. Mindazok a megkínzott, szürreális és felvilágosult dalok, melyeket Dodheimsgard alapítójától elvárunk. Az ember, kinek hangja nemzetközi szintre emelte Kronet Til Konge-t, Monumental Possession-t, Satanic Artot és 666-ot, rejtélyes és felejthetetlen hangja itt is jelen van. Zseniálisan kivitelezett mestermű, ami kedvenc gyűjteményedből hiányzik. Egy vadiúj ősi klasszikus. Igazi black metál.

The Deathtrip: Deep Drone Master
1. Intro
2. Flag Of Betrayal
3. Dynamic Underworld
4. Cocoons
5. Sewer Heart
6. Making Me
7. Cosmic Verdict
8. Something Growing in the Trees
9. A Foot In Each Hell
10. Syndebukken

A debüt nagylemez a „Deep Drone Master”-t több év lefolyása alatt vették fel, vették újra fel és mixelték. Dalok, melyek feltárják a kanyargó sötétséget és a banda nevéhez illő halált, mindezt vegyítve Aldrahn kivételes vokáljával, „Deep Drone Master” a jelek szerint új ösvényt tapos a black metár színterében. A felvételi felállás Stormmal a doboknál és Jon Wesseltofttal a basszusnál egészült ki.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek