Hírek

The Devil’s Trade – Csütörtökön az Instatban, digitális lemezkiadás

Talán már unalomig rágott csont, hogy elmondja mindenki Makó Dávidról, azaz a The Devil’s Trade-ről, hogy a Stereochrist és a Haw zenekarok tagjaként ismertté vált énekes/gitáros szólópályára lépett, de valahogy sikerült mégis így kezdenünk ezt a hírt, úgyhogy akkor már álljon itt még egyszer, ígérjük utoljára.

Dávid szólópályája az elmúlt bő egy évben, mióta megjelent Those Miles We Walked Alone c. debütalbuma nagyon sok izgalmas állomást hozott, amelyre talán még ő sem gondolt volna, mikor felvette személyes hangvételű dalait, amelyekben találkozik az amerikai és a magyar népzene.

Pár hete Prágában a patinás Palác Akropolis nevű helyszínen mutatta meg magát a Euroconnections fesztivál keretein belül, ahol ő képviselte Magyarországot, sok izgalmas európai előadó társaságában.

Legközelebb pedig október 8-án, a belvárosi Instantban lép fel 19 órai kezdettel a népszerű szórakozóhely vadonatúj, inSTART névre keresztelt programsorozatának keretében. Itt több szólóelőadó és áthangszerelt, rendhagyó zenekari felállás fordul majd meg az elkövetkező hetekben, hogy, idézzük “Munka, iskola után, vagy estindítóként egy hamburger mellett hallgathatod meg kedvenc előadóid speciális, ritkán hallható unplugged koncertjeit barátságos környezetben, az Instant udvarán” A koncert érdekessége, hogy első alkalommal csendül fel egy új dal is a koncertprogram részeként, hiszen Dávid lassan, de biztosan nekilátott második nagylemeze munkálatainak.

A Those Miles We Walked Alone pedig a frissen induló GarageLive Records gondozásában hamarosan digitálisan is beszerezhető lesz, a The Devil’s Trade egyike az első szerződtetett zenekaroknak a budapesti zenei élet tapasztalt képviselői által létrehozott kiadó istállójában!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1632133313734091/ 

http://www.facebook.com/TheDevilsTrade
http://thedevilstrade.bandcamp.com
http://www.facebook.com/garagelivecom

Kapcsolódó cikkek

The Devil’s Trade – Season of Mist szerződés, új lemez

KMZ

Koncertajánló: Crippled Black Phoenix, The Devil’s Trade

KMZ

The Devil’s Trade hír

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek