Hírek

The Embodied klip – Born from shadows.

A napokban jelent meg a már Magyarországon is ismerős svéd metálbanda, a The Embodied zenekar legelső hivatalos videoklipje.

A közép-svédországi zenekar 2006-ban alakult meg Jönköping városában, s egy pillanatra sem álltak meg azóta. Eddigi öt éves pályafutásuk során koncerteztek már többek között az Amon Amarth-tal, az Engel-lel, Bullettel, Arch Enemy-vel, s magyar származású dobosnak köszönhetően, már háromszor turnéztak Magyarországon is.

2011 őszén pedig, a több- svéd zenei sajtóban nagy visszhangot kiváltó, igen sikeres Ep-jük után, az elsimert Andy La Rocque producerrel együttműködve kiadták debütáló albumukat The Embodied néven, ami hamar a zenei kritikusok kedvencévé vált, és elnyerte az év egyik legjobb debütalbumának járó elismerést is Svédországban…

Ennek az albumnak az egyik legsikeresebb dalát dolgozza fel a klip, a Born from shadows-t. S bár a hetek óta tartó készülődéstől és a klip-debütálás izgalmaitól igencsak kifáradtak a zenekar tagjai, üzenik, nagyon büszkék erre a legelső The Embodied „mozira”.

A klip HD-verzióban itt tekinthető meg:

http://www.youtube.com/watch?v=gEIDKsdtOxM&hd=1

Az élet azonban nem áll meg, hiszen a srácok jelenleg már a második albumra készülnek, s nem titok, hogy az őrületesen jól sikerült őszi Rocktogon-állomású turnéjuk után, 2013 nyarán az egyik igen sikeres magyar fesztiválra is várható a zenekar, hogy újra megmutassa, mi is az a svéd metál..

Kapcsolódó cikkek

Hot News – Intense & The Embodied now with worldwide deal on Pure Legend Records!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek