Hírek

‘The End Game’ címmel megérkezett az amerikai Vented szupergroup új klipje!

(fotó kredit: Lányi Kristóf, Erica Vincent, Jacob Kazara) 

A Vented névre hallgató amerikai produkció olyan zenészeket takar, mint Sean Zatorsky (Sinsaenum, Daath, ex-Chimaira), Austin D’Amond (DevilDriver, Bleed The Sky, ex-Chimaira), Simon C. Bondar (White Tiger/Sexual Education) és talán ami a legérdekesebb lehet a hazai hallgatóság számára, hogy az Omega Diatribe-ból ismert Hájer Gergő is szerves részét képezi a formációnak, mint dalszerző/gitáros.

A nagy sikerű ‘Requiem For Myself‘ debütáló dalt követően most itt van a ‘The End Game‘ címet viselő második single, ami egy hamisítatlan groove-szörnyeteg a közelgő 13 dalt tartalmazó ‘Cruelty And Corruption‘ nagylemezről, melynek producere a francia HK Krauss (Sinsaenum, Betraying The Martyrs, Dagoba…stb) volt a maintenoni Vamacara Studióból. A Vented tavaly kezdett el dolgozni a debütáló nagylemezén, még Joey Jordisonnal (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum) a doboknál, de a sajnálatos tragédia miatt Austin vette át a helyét, így az ő játéka hallható már a dalok végső verzióján és a ő látható a klipben is. Ettől függetlenül a zenekar arculatán és zenéjén markáns nyomot hagyott az egykori Slipknot alapító dobos mentalitása és útmutatása.

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:
„A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!”

Majd Hájer Gergő (gitáros) tette hozzá:
„Alapvetően a ‘The End Game’ című tétel egy bónusz dal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, hogy annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dalra avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a track-et, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!”

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:
„A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!”

Austin D’Amond (dobos) pedig az alábbiakkal nyugtázta:
„Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot korongot…”

Kapcsolódó cikkek

Vented – Érkezik a „Cruelty And Corruption” vinyl kiadása!

KMZ

Megjelent a Vented debütáló lemeze a Cruelty And Corruption!

KMZ

VENTED – Cruelty And Corruption

Herczeg Frigyes

Új Vented dal a közelgő debütáló nagylemezről

KMZ

A nemzetközi groove metalos szupercsapat, a Vented lemezét a Metal.hu Records adja ki és terjeszti világszinten!

KMZ

My Desire címmel megérkezett az amerikai-magyar Vented szupergroup harmadik dala!

KMZ

Magyar gitárossal debütál az amerikai Vented supergroup!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek