Hírek

The Haunted gitárosa csatlakozik Decapitated volt dobosához

Gitáros Ola Englund (The Haunted, Feared, ex-Six Feet Under) és dobos Kerim „Krimh” Lechner (ex-Decapitated) összeállt egy új zenei projektbe Eldvåg címmel. Új kísérletük ízelítőjeként hallgassátok meg még cím nélküli új dalukat, ahol Ola Englund megerőszakolja gitárját, Kerim „Krimh” Lechner pedig elpusztítja dobfelszerelését: http://youtu.be/ZKf4nU6ouTE

Mindkét zenész hatalmas sikereket ért el különféle próbálkozásaikban, és mindkettő ismert számtalan online tutorial videójáról, ahol technikai és felvételi képességeiket mutatják meg.

A duó jelenleg új énekest keres, aki teljessé tehetné a felállás, ezt a play-through videót pedig tapasztalatlan, érdeklődő zenészek meghallgatása céljából készítették.

Ola Englund így kommentálta az énekesi posztot: „Nem keresünk egy kifejezett énekest. Egyszerűen csak érezzük, hogy az énekes az utolsó darabja annak a kirakónak, ami a projekt sorsát alkotja. Lehet tiszta, operás, morgós, ami eszedbe jut. Mindet hallani akarjuk.

Amennyiben érdekel az ELDVÁG meghallgatás, a videó leírásában több információt találhattok.

További hír, hogy Kerim „Krimh” Lechner nemrég befejezte szóló projektjének, a Krimh-nek új stúdióalbumát. „Krimhera” címmel ez a tíz dalos lemez december 10-én jelenik meg. Egyúttal Ola Englund keményen dolgozik a The Haunteddel nemrég kiadott „Exit Wounds” című albumuk élő promótálásán, valamint közelgő „Feared” albumuk felvételén.

http://www.facebook.com/eldvag

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek