Hírek

The Southern Oracle – Német Lemezszerződés

Örömmel jelenthetjük be, hogy a szegedi THE SOUTHERN ORACLE aláírta története első lemezszerződését, mégpedig a német LET IT BURN RECORDS-szal. A kiadó neve ismerős lehet a magyar kemény zene rajongóknak, hiszen ennél a müncheni kiadónál kezdődött 2003‐ban a Bridge To Solace pályafutása, valamint olyan, nemzetközileg is elismert zenekarok jelentették meg anyagaikat, mint a Fear My Thoughts, a To Kill, a Blackout Argument vagy a Scars Of Tomorrow.

A zenekar gitáros/dalszerzője, Bodócsi Imre a következőt mondta el a szerződéssel kapcsolatban: “Mindig is célunk volt, hogy a zenekar minden egyes lépésével újat adjon és előre mozduljon. Zeneileg, hangulatilag, technikailag sohasem lehet vége a fejlődésnek, mindig kell legyen egy új cél, ahova el kell jutnunk. A Let It Burn Records egy újabb lépés számunkra, hiszen segítségükkel beléphetünk nem csak Európa, hanem egy kicsit a világ kapuján is. A Let It Burn remek partnernek ígérkezik az útunkhoz.”

A LET IT BURN RECORDS hivatalos sajtóhíre: “Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a szegedi The Southern Oracle csatlakozott lemezkiadónkhoz. Hosszú évekkel ezelőtt dolgoztunk már magyar zenekarral (akkoriban a Bridge To Solace forgatta fel az európai hardcore/metal világát), és boldogok vagyunk, hogy Magyarországon még mindig találni tehetséges és elkötelezett zenekarokat. A Southern Oracle a ‘modern metal’ egyik legminőségibb új zenekara és mély, felejthetetlen nyomot hagy majd mindenkiben, aki meghallgatja őket” 

A SOUTHERN ORACLE bemutatkozó nagylemeze HELLWAKENING címmel látta meg a napvilágot egy speciális, 100 darabra limitált, digipak CD formájában. Az album összes példánya internetes előrendelésben 10‐14 nap alatt talált gazdára, így az előre tervezett hivatalos megjelenés és lemezbemutató napján, a Black Dahlia Murder társaságában adott koncertjükön már nem is volt kapható. A HELLWAKENING újrakiadása alapos változtatásokkal lesz kapható a LET IT BURN RECORDS gondozásában, a megjelenés dátuma pedig 2011. október 21. Hogy a változtatásokról is szó essék: a kiadványon a HELLWAKENING mellett bónuszként megjelenik a zenekar 2010‐es, hanghordozón eddig meg nem jelentetett kétszámos demója (Secrecy és Let The Slaughter Begin), valamint a még Slaughter At The Engagement Party néven rögzített és szintén limitált kiadású bemutatkozó EP, az “I Killed Everyone, Will You Marry Me?”

A CD‐n való megjelenést egy hivatalos online kiadás is kíséri, mégpedig a LET IT BURN RECORDS‐hoz tartozó ACUITY.MUSIC gondozásában. Az online kiadvány extrája pedig (természetesen a CD‐n található bónuszok mellett) két feldolgozás lesz, mégpedig a Machine Head Davidianje, illetve a Slayer Disciple című dala található majd meg az online kiadáson.

http://www.thesouthernoracle.com
http://www.facebook.com/thesouthernoraclehu
http://www.letitburnrecords.com
http://www.acuitymusic.com

Kapcsolódó cikkek

Bleeding Through, This Or The Apocalypse, Hand Of Mercy, The Southern Oracle – Koncertbeszámoló

Jillian

The Southern Oracle, The Last Charge, The Banished – Koncertbeszámoló

Krisz

Subscribe, The Southern Oracle, Shell Beach, Show Your Teeth – Koncertbeszámoló

Krisz

The Southern Oracle – Új Dobossal!

KMZ

The Southern Oracle: Új Dal, Új Weblap És Megjelenés!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek