Hírek

The Tumor Called Marla klippremier – “Tmesis”

Friss videoklippel jelentkezett a budapesti modern / progresszív metalos The Tumor Called Marla, mely a nyáron megjelenő, 11 nótás új anyaguk második előfutára.

► The Tumor Called Marla – TMESIS (Official Music Video)
bit.ly/2IJSE2c

A “TMESIS” nyelvtani kifejezés, amely egy összetett szó elválasztását jelenti, harmadik szó közbeiktatásával, a dal és a klip pedig a következő koncepcióra épül:

“Az oszlopos fogalom/címszó, ami köré a dal kontextusa épült: „programozott érzelmek”.
A dal az emberi kommunikáció egyre drasztikusabb lépésekben történő hanyatlásáról szól, valamint arról, hogy a digitális világban gyakorlatilag lehetőség nyílt arra, hogy örömöt, bánatot, de már akár pszichológiai terrort vagy ok nélküli előítéletet sugározzunk egymás felé szimplán 0-kban és 1-esekben. A dal címe pont a két ember közé beálló falat hivatott szimbolizálni, és a videó koncepciójában ezt szeretné megjeleníteni a különböző emberi érzékeken keresztül. Bónusz infó, hogy a refrén szövegét jelbeszéddel tanultuk be.”

A zenekar legutóbb februárban jelentkezett klipes dallal, melyet a Distances című tételre forgattak. A 2015-ös Trance EP folytatása a Limbo City címet viseli majd és az új énekesnővel operáló banda szerint letisztultabb, érthetőbb, lassabb és mélyebb dalok lesznek a lemezen.

► The Tumor Called Marla – Distances (Official Music Video)
bit.ly/2k59jPv

Az készülő nagylemezen különös figyelmet fektettek a nem szokványos dalszerkezetekre, amiket popos refrének törnek meg, ezzel is demonstrálva, hogy a rétegzenei és mainstream elemek is nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, egymást kiegészítve, a megfelelő arányokban.

Az anyag felvételeiért Gerő András és Farkas Krisztián, a keverésért és a maszterelésért pedig Simon István feleltek. Az ének-producer Csongor Bálint (Subscribe / Useme) volt, akiről a banda így mesélt:

“Bálint nagyon sokat segített nekünk az énektémák helyrerázásában, a betanításában, felvételében, de nem utolsó sorban az egyik dalunkban ő is szerepet vállalt, ami hatalmas megtiszteltetés!”

► The Tumor Called Marla Facebook: bit.ly/tumorsquadfb
► The Tumor Called Marla Youtube: bit.ly/tumorsquadyt
► The Tumor Called Marla Instagram: bit.ly/tumorsquadig
► The Tumor Called Marla Twitter: bit.ly/tumorsquadtw

Kapcsolódó cikkek

Közös miniturnéra indul a The Tumor Called Marla és az 58

KMZ

The Tumor Called Marla – Ötödik születésnapjukat ünneplik a Dürer kertben a Dystopia, a Tiansen és a Waiting for Violet társaságában

KMZ

The Tumor Called Marla – Megjelent a Limbo City album!

KMZ

The Tumor Called Marla – Magyarország első 360° metál videoklipje!

KMZ

KVLT – Hatalmas metal fesztivál Budapesten

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek