The Tumor Called Marla – Megjelent a Limbo City album!

Print Friendly, PDF & Email

2018. Júl 29, 8:12 :

A HammerWorld magazin nyári számának mellékleteként jelent meg a budapesti elektronikus/modern metalt játszó THE TUMOR CALLED MARLA első teljes hosszúságú nagylemeze, a Limbo City az Edge Records gondozásában.

A popos dalszerkezeteket elektronikus alapokkal és erőteljes, néhol progresszív elemekkel vegyítő metalt két énekessel – női és férfi – néha hörgéssel előadó zenekar biztos befutó olyanok számára, akik szeretik az Amaranthe, Dead By April, vagy a The Unguided zenekarokat és a fülbemászó, dallamos, fogós muzsikát.

A magazin-mellékleten kívül az album elérhető a digitális platformokon, valamint szeptembertől önállóan, kereskedelmi forgalomban is megvásárolható.

▶ The Tumor Called Marla – Limbo City a digitális platformokon:
songwhip.com/album/the-tumor-called-marla/limbo-city

The Tumor Called Marla: Limbo City (2018 – EDGE Records / Hammer Music)

  1. Intro/Vertal
  2. Temper Trap
  3. Stainglory
  4. Tmesis
  5. At Last, At Least
  6. Distances
  7. True/Born (feat. Csongor Bálint)
  8. Another Layer of the Truth
  9. Ghosts
  10. The Run

Az album a zenekar második anyaga, az első a 7 számos Trance címre keresztelt EP volt 2015-ben, amit az amerikai Imminence Records adott ki.

Korábban ezt mondta a zenekar a lemez munkálatairól:

A készülő nagylemezen a csapat különös figyelmet fektetett a nem szokványos dalszerkezetekre, amiket popos refrének törnek meg, ezzel is demonstrálva, hogy a rétegzenei és a mainstream elemek is nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, egymást kiegészítve, a megfelelő arányokban.”

A Limbo City felvételeiért Gerő András és Farkas Krisztián, a keverésért és a maszterért pedig Simon István felelt. Az ének-producer Csongor Bálint (Subscribe, Useme) volt, a közös munkáról a banda így mesélt:

“Bálint nagyon sokat segített nekünk az énektémák helyrerázásában, betanításában, felvételében, de nem utolsó sorban az egyik dalunkban ő is szerepet vállalt, ami hatalmas megtiszteltetés!”

A zenekar budapesti lemezbemutató koncertjét a TRIP hajón tartja szeptember 21-én.

Facebook esemény:
www.facebook.com/events/962898473867387/

▶ The Tumor Called Marla Facebook:
www.facebook.com/thetumorcalledmarla/
▶ EDGE Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

Ezt a cikket eddig 76 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..