Hírek

Theories – „Shame” című szám premierje

Regression” címmel új teljes albumot ad ki hamarosan a THEORIES death grind banda Seattle-ből. Kiadása a következő hónapra várható a Metal Blade Records-ön keresztül, és tíz hátborzongató, semmit nem bánó számot ont rád ami belülről fog szétrohasztani.

A The Red Room és The Boiler Room helyszíneken Derek Moree (The Sword, Pelican, Minus The Bear et al) hangmérnök/producer segítségével felvett és a Visceral Soundos Scott Hull (Pig Destroyer, Agoraphobic Nosebleed) által kevert és masterelt „Regression” a társadalmi elégedetlenséget, gazdasági bizonytalanságot, környezeti katasztrófákat és az enyészet elkerülhetetlen körforgását szólaltatja meg. Finomítatlan nehézségével a THEORIESRegression” albuma tobzódik a csattogó, prototipikus hipersebességű zúzásokban, szubatomi riff támadásokban, disszonáns dallamokban, kavicsos torkú vokálban és egy nemzet elpusztításához elegendő kinetikus méregben.

A mai nappal a Vice Magazine zenei portálja, a Noisey a harmadik, „Shame” című számmal ünnepli a szenvedést EZEN a linken!

A THEORIES 2011-es fogantatása óta propagálja a sivár, sötét és halálosan dühös grind metált. A banda, mely többek között az új és régi Samothrace, Skarp, és Book Of Black Earth tagokból áll, 2011-ben adta ki debütáló EP-jét. Ezt követte hamarosan a turnéjuk; azóta is terrorizálták az amerikai színpadokat majdnem egy tucatnyi turnén és fesztiválon, például a Maryland Death Fest, Chaos in Tejas, Southwest Terror Fest helyszíneken és a csapattársuk, a Cattle Decapitation bandával közös legutóbbi turnéjukon.

A THEORIESRegression” albuma 2015.03.20-án lesz elérhető a Metal Blade Records gondozásában. Előrendelési csomagok itt: http://www.metalblade.com/theories és ugyanitt szétszaggathatod a dobhártyádat a „Cycle Of Decay” számra.

„Regression” Tracklist:
1. Burnt Concrete
2. Cycle of Decay
3. Shame
4. Abortive Crescent
5. Bathing in Pigs Blood
6. First World’s Last Breath
7. Swimming in Mud
8. Revenge/Rewild
9. Hell in Her Eyes
10. Landfill

http://www.facebook.com/theoriesgrind
http://www.theoriesgrind.blogspot.com
http://www.metalblade.com/theories 

Kapcsolódó cikkek

A Theories új albuma teljes egészében meghallgatható az Invisible Oranges oldalon

KMZ

Theories – Hamarosan kiadja az új albumot

KMZ

Theories leszerződött a Metal Blade Records-al!

KMZ

Hot News: Theories – Seattle Deathsquad Recording Debut LP; Locks Dates With Early Graves

KMZ

Hot News: Theories – Prepare For Western US Tour And Chaos In Tejas Action

KMZ

Hot News: Theories – Seattle Death Crew Begins West Coast Tour This Week

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek