Hírek

Third Ion – Leszerződik a Glasstone Records-al; albumborító

A The Devin Townsend Band és Into Eternity volt tagjait felvonultató prog. metálos THIRD ION leszerződött az angliai Glasstone Records-al „13/8Bit” debütalbumukra. A borítót Harley K. készítette a Necrographix-nál. A télre/2015 tavaszra várható pontos megjelenési dátum a közeljövőben kerül bejelentésre.

Glasstone Records: „Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a THIRD ION-nal és kiadhassuk debütalbumukat!

A banda így nyilatkozott a szerződésről és a közelgő kiadványról:

Szavakkal nem lehet kifejezni az örömöt, amivel bejelentjük Glasstone Records-al való szerződésünket, akik több hónappal ezelőtt kerestek fel minket debütalbumunk, a „13/8Bit” kiadásával kapcsolatban. Remek kiadónak bizonyultak eddig és nagyon művészbarát hozzáállásuk van – üdítő változás ez. Az album 99%-ban kész van, a borító szintén, és mihelyst megvan az egész, tájékoztatunk titeket a pontos megjelenési dátumról! Glasstone-al való együttműködésünk reményeink szerint segít majd elérni az európai hallgatókat, melynek hatására majd odaát is játszhatunk.

Addig is úgy döntöttünk, megosztjuk veletek a borítót, melyet barátunk, Harley K. rajzolt a Necrographix-tól – jó ideje kotlunk már rajta, alig vártuk, hogy bemutathassuk. Akkor is ha az emberek digitálisan gyűjtik már a zenét, mi megszállottak vagyunk és ez a borító fontos számunkra! Lesz egy CD meghallgató estünk is Regina-ban (SK, Kanada) az Exchange-ben december 18-án 20:00-tól, így ha a közelben jártok, akkor ugorjatok be egy gyors lemezelőzetesre, meg talán néhány másik meglepetésre.

Zero Mass” studio performance videó: www.bit.ly/zeromass

Capitol Spill” single meghallgatható ITT.

A THIRD ION a prog. videójátékok és tudomány iránti szerelem terméke. Debüt albumukon 8-10 dal lesz a címdallal együtt, melyet teljesen 13/8-as ütemre írtak. Megjelenik továbbá az összes dal 8 bites változata is, így tisztelegve az 1980-as évek klasszikus játékinspirációi előtt.

Tagok:

Justin Bender – gitár
Aaron Edgar – dob
Mike Young – basszus
Tyler Gilbert – vokál

http://www.thirdion.com/
https://www.facebook.com/thirdion

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek