Hírek

Thrash Armageddon (nov. 4.) @ S8 Underground Club

Thrash Armageddon @ S8 Underground Club | The Generations Army (S) | 213 | MegaHertz | Snippy Gun | Hurut | Colmena | Rockbuli

Szombaton a fővárosi S8 Underground Club mindkét termében elszabadul a Thrash Armageddon! A mulatság alatt öt hazai és egy svéd banda ad bele apait-anyait, hogy a hardcore, thrash- és progressive metal műfajnak hódolva lenyűgözzék a közönséget. Természetesen koncertek után sem kell sietni sehova, a szokásos rockbuli várja kellemes háttérzenével a zúzásban megszomjazott vendégeket!

Nyitásként a Black színpadán köszönthetjük a budapesti MegaHertz zenekart. 2015 óta zenélnek együtt, és a tagcserék sem gátolták meg őket abban, hogy progresszív rock-metal dallamokkal járuljanak hozzá az esti tomboláshoz. Új énekesük, Tóth Dénes az ősszel debütál.

A Slayer magyar helytartói sem maradhatnak ki a Thrash Armageddonból! A 213 – Hungarian Slayer Tribute Band 2009 óta hozza házhoz a bulit. A budapesti zenekar csak egy dobos-váltáson van túl, és töretlenül zúznak, amerre csak hívják őket. A setlist általában olyan klasszikusokból áll össze, mint az Angel of Death, Raining Blood, The Antichrist, Show No Mercy…

A svéd The Generations Army zenéje a korai Slayert és Metallicát idézi. Debütáló albumuk, a „Still Screaming” már elérhető Spotify-on. A négy tagú banda az új lemezzel azonnal turnézni indult, többek között érintik Németországot, Ausztriát, Lengyelországot, és persze Magyarországot is. A thrash metal/punk rock/hardcore stílusban zenélő srácok mertek nagyot álmodni, és indultak a Sweden Rock Festival 2018 válogatóján is.

A Hurut nevű crossover thrash – hardcore zenekar 2015 nyarán alakult Budapesten, koncertezni az alakulási év őszétől kezdtek – változó rendszerességgel. A kezdeti triót egy évvel később kiegészítette Dr. Edward Strain énekes, így a csapat négy tagúra bővült. 2017 októberében megjelent első EP-jük, „Nincs rá gyógymód” címmel.

A kecskeméti Snippy Gun 2016 óta borzolja a kedélyeket. A hard rock banda magával hozza a „Rock&Roll Istennőt is, hogy imába foglalja, miért is szeretjük ennyire a torzított gitár hangját”. Üzentek is a nagyérdeműnek: „Gyere el, éld át, és jegyezd meg: Az egész város egy hatalmas buli!”

Az este folyamán a Red színpadán láthatjuk a gyulai Colmena metalkoncertjét. A bandát egy testvérpár alapította 2012-ben. 2016-ban teljesen újragondolták a zenekart, és régi osztálytársakkal, zenésztársakkal szövetkezve kialakult a jelenlegi felállás. Félretették a feldolgozásokat, és belevágtak a saját dalok írásába. Az új anyagokból megszületett első EP-jük „Körforgás” címmel, valamint előkészületben a „Naplemente” EP!
Thrash Armageddon:
2017. november 4. (szombat)
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 20.00
Program: The Generations Army (S) | 213 | MegaHertz | Snippy Gun | Hurut | Colmena | Rockbuli
Belépő: 1200 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1929374170716336/

The Generations Army (S):
https://www.facebook.com/thegenerationsarmy/

213 – Hungarian Slayer Tribute Band:
https://www.facebook.com/213slayertribute/

MegaHertz:
https://www.facebook.com/megahertz.zkr/

Snippy Gun:
https://www.facebook.com/snippygun/

Hurut:
https://www.facebook.com/hurutband/

Colmena:
https://www.facebook.com/Colmenahu/

 

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek