Hírek

Throne of Sacrilege / Impurium split megjelent az Orchestrated Misery Recordings kiadónál

Hamu száll alá a mennyekből, közeleg a káosz és reménytelenség hangja… az Orchestrated Misery Recordings tudta, hogy elérkezett a THRONE OF SACRILEGE és IMPURIUM split CD-jének megjelenése: két amerikai black/death banda tele gyötrelemmel és gyűlölettel! Három-három dallal a két bandától, a kiadó mindössze 666 példányt nyomott a sivító metál démonjainak. A zenét nem a gyenge idegzetűeknek szánták; ez az igazi black/death metál.

Split megvásárolható itt: orchestratedmiseryrecordings.bigcartel.com

THRONE OF SACRILEGE dalok streamje itt

1. Sacrilegious Impalement
2. Upon Cloven Hooves
3. As the Black Wind Howls
4. Again We Freeze
5. ’til Midgard
6. Ad Secular Impurium

A THRONE OF SACRILEGE 2012-ben alakult, és az Ezurate, Psychomancer, Ebonmortis, Fin, Relentless, Disfigurement, Against the Plagues és Apothecarrion jelenlegi és volt tagjaiból áll. Tudásukat és szakértelmüket egyesítve a felállás:

Grimnyr – gitár/basszus
Throgrym – vokál
DK – billentyűs

Olyan múltbéli legendákból merítve, mint a Hellhammer, Celtic Frost, Sodom, Destruction, Kreator, Bathory, Asphxy és Sarcófago, a banda tucatnyi dalt írt, de csak hármat vett fel és adott ki. Kaotikus és brutális, a black és death metál elemei uralkodnak.

www.facebook.com/throneofsacrilege 

Az IMPURIUM egy háromtagú black metál banda Indiana északnyugati részéről. A bandát 2008-ban alapította Andrew és Aaron Mote testvérpáros. Több évnyi Slayer, Death, Dark Throne, Mayhem és Immortal behatás után a testvérek egyesítették erőiket és megkezdték lehetséges kiadványuk írását. 2009 őszén a dobos David Ross (Invasion, Nocturnak Torment, Afterlife, Sea of Tranquility) csatlakozott a testvérekhez, biztosítva a káoszt. Amit felvesznek az meggyötört nyolcvanas évekbeli black metál hangzás!

www.facebook.com/pages/IMPURIUM/71173899896

www.orchestratedmisery.com
www.facebook.com/OrchestratedMiseryRecordings

Kapcsolódó cikkek

Impurium – Again We Freeze videó

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek