Hírek

Thurisaz – Jön a negyedik album!

Az atmospheric doom metált játszó belga THURISAZ negyedik teljes albumát „The Pulse Of Mourning” címmel március 31-én adja ki a Sleaszy Rider Records gondozásában. A borító Mattias Theuwen bandatag munkája Jeroen Mylle (AMENRA) közreműködésével, és lentebb megtekinthető.

A THURISAZ 2011-es „The Cimmerian Years” anyaga folytatásának produceri munkáit a banda gitárosa, Peter Theuwen látta el Nik Mettez és Kris Belaen segítségével a CCR stúdióban (AXAMENTA, IN-QUEST, SUHRIM). A mastering a Tailor Made Studio-ban készült.

A banda a következőket mondta a „The Pulse Of Mourning„-ról: „A The Pulse of Mourning a Thurisaz számára egy logikus következő lépés a 2011-es „The Cimmerian Years” után, de egyben visszatérés is a 2007-es „Circadian Rhythm” nyersségéhez is. Újfent próbáltunk egy változatos albumot létrehozni, melyben a kiábrándultság és keserűség hallható.”

”The Pulse Of Mourning” számlista:
01. Longing…
02. …For A Change
03. Patterns Of Life
04. Tangram
05. Rays Of Light
06. One Final Step
07. Enslaved Dreams
08. In All Remembrance
09. Stargaze

Az év elején a THURISAZ kiadta „Thurisaz: Live & Acoustic” élő anyagát CD/DVD-n, melyet élő közönség előtt rögzített húros zenekarral 2014. március 1-jén teltházas előadáson a banda szülővárosában, Wervikben. A „Thurisaz: Live & Acoustic” január 30-án jelent meg a Sleaszy Rider Records gondozásában.

THURISAZ jelenlegi felállás:

Peter Theuwen: hörgés, tiszta ének, gitár
Mattias Theuwen: sikoly, gitár
Pepijn De Raeymaecker: dob
Kobe Canniere: billentyűk, tiszta ének
Nick Meganck: basszus

Kapcsolódó cikkek

Thurisaz – Patterns Of Life video

KMZ

Thurisaz – „Live & Acoustic” DVD bemutatás

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek