Hírek

Tod Huetet Uebel – Leszerződtette a Posession Productions kiadó

A Posession Productions bejelentette a portugál-brit művész-kiméra, TOD HUETET UEBEL leszerződését. A banda kiválóan kombinálja a hagyományos mizantróp black metált az igazán sötét és pusztító ambiens zenével.
Első nagylemeze, a „Malicia” hamarosan megjelenik limitált kiadás formájában. A 6 panelos digiCD-t az extravagáns párizsi srác, Jean-Emmanuel „Valnoir” Simoulin” készítette. Ő volt az, aki több mint 150 bandának készített tökéletes borítót, mint az Alcest, Antaeus, Behemoth, The Black Dahlia Murder, Solstafir, Ascension, Der Blutharsch, Laibach, Morbid Angel, Paradise Lost, Peste Noire, Taake, Ulver és Watain. Ő a művész, aki vérrel és emberi csontokkal festette meg a modern világot. Csak ő tudja megjeleníteni a „Malicia” sötét lényegét.

Kétség sem fér hozzá, hogy mindazoknak tetszeni fog a lemez, akik az igazi sötétséget kutatják a zenében. Nehéz zene, de üzenete őszinte. És nagyon hangulatos. Deathspell, Omega, Abigor, Blut Aus Nord és Secrets Of The Moon kiváló támpontot adhat TOD HUETET UEBEL sötét hangképeinek labirintusában. A bandának saját arca van, bár a legtöbb embernek ez az arc bizony egy rettentő torzszülötté, mely az acélkasza pengéjéről tükröződik vissza. Egy szörnyé, aki mindenkiért eljön, hogy bevégezze életüket…

Hallgassátok meg és rendeljétek elő az albumot itt: https://possessionproductions.bandcamp.com/album/malicia

Vagy megrendelhetitek a digiCD-t a hivatalos oldalakról.

www.possession.ru

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek