Hírek

Tom Denney Készíti a Till We Drop Új Dalát!

Örömteli hírrel szolgálhatunk a Till We Drop háza tájáról, ugyanis tegnap megkezdődtek az utómunkálatok Floridában a zenekar új felvételén, amely egy ismert pop-dal modern és súlyos pop-punk változata lesz, és amelyre május folyamán forgatja új videoklipjét a budapesti ötös.

A produceri székben ráadásul nem más ül a keverőpult felett, mint Tom Denney, akit napjaink egyik jelentős rockbandájából, a metalcore-t pop-punkkal keverő A Day To Remember-ből ismerhetünk gitárosként, és ugyan már nem turnézó tagja a zenekarnak, a mai napig egyik fő dalszerzőjük. Denney munkássága több banda albumán hallható, hiszen ő dolgozott a For The Fallen Dreams, a Pierce The Veil és a Budapestet a Never Say Die! turnén megjárt The Word Alive nagylemezein is zeneszerzőként és producerként.

Hogy mi lenne maga a feldolgozott dal? Azt most nem áruljuk el, de szombaton, április 21-én mindenki meghallgathatja – először és a hivatalos klip megjelenéséig utoljára – a Dürer Kertben, ahol a Till We Drop a The Grenma és a Fekete Teve társaságában ünnepli második születésnapját!

http://www.facebook.com/tillwedrop
http://www.tomdenneymusic.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek