Hírek

Tombs – Seance premier videó

A TOMBS júniusban adta ki „Savage Gold” című albumát a Relapse Recordson keresztül, most pedig végre elkészültek az album első zenevideójával a „Seance”-hoz. Nézzétek meg Youtube-on.

A frontember Mike Hill így kommentálta a videót: „Olyan nézni ezt a videót, mintha a világ szétporladását szemlélnéd, miközben egy magasabb tudatszintre lépsz.”

A TOMBS saját IPA sörét is palackoztatja a Tired Hands Brewing Company-val. A Savage Gold sör azonnal felfrissít és széttör. Vörös gabonából és zabból főzik, Nelson Sauvin és Hallertau Blanc árpával. Erőteljes fehérszőlő, zöldpaprika, mangó és marihuána ízzel, 5.2% alkoholtartalommal.

Mike Hill egyúttal elindította saját kávécégét, a Savage Gold Coffee-t. Az első pörkölés, Savage Gold Prime egy etióp Yirgacheffe kávébab, mely 1500-2000 méterrel tengerszint felett terem. Aromákkal teli lendületes kávé tökéletesre pirítva óriási ízvilággal. További infót a hivatalos Savage Gold oldalon olvashattok ITT.

A Decibel Magazin „Deciblog”-ja meginterjúztatta Mike Hillt az új cégről, az interjút ITT olvashatjátok.

A Savage Gold népszerűsítésére a TOMBS ősszel egy háromhetes US turnéra indul Pallbearer és Vattnet Viskar társaságában. A turné október 17-én kezdődik Nashville-ben november 9-es dallasi zárással.

Új albumukat júniusban adták ki, mely óriási elismerést kapott többek között a Guitar World-től, Alt Press-től, Pitchforktól és Terrorizertől, akik 2014 egyik legjobb albumának nevezték.

Rendelés:

Relapse Records
iTunes

Elérhető limitált delux arany bakelit 2LP formátumban (12oldalas albumfüzettel Thomas Hooper grafikáival és borítójával), standard fekete bakelit 2LP-n, CD-n és digitális letöltésként.

Kapcsolódó cikkek

Behemoth, Bölzer, Tombs, Black Anvil, Teethgrinder, Thaw – Koncertbeszámoló

Melciah

Tombs – David Bowie –„Heroes” feldolgozás zenevideó

KMZ

Hot News: Tombs streaming new song at A.V. Club

KMZ

Hot News: Tombs debut first song from new album Savage Gold

KMZ

Hot News: Tombs reveal new album title, artwork and track listing

KMZ

Hot News: Tombs – Reveal New Album Title, Artwork and Track Listing + New Tour Dates

KMZ

Hot News: Tombs begin recording new album

KMZ

Hot News: Tombs stream brand new song

KMZ

Hot News: Tombs – Premiere new video on Stereogum

KMZ

TOMBS – Path of Totality

Golysz

TOMBS – Fear Is The Weapon

Dr. Feelgood

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek