Hírek

Tower Of Babel – Az Exorcism, Holy Hell, Royal Hunt és Tainted Nation tagjai új bandát indítanak

Zvekán Csaba (ExorcismMetal MachineZvekan) producer/énekes, Joe Stump (ExorcismHoly Hell) gitáros, Mark Cross (Tainted Nation, ex-Firewind, Helloween) dobos, Maestro Mistheria (Vivaldi Metal ProjectMistheria) billentyűs/hammond orgonás és Andreas Passmark (Royal Hunt) basszusgitáros szövetségre lépett a TOWER OF BABEL nevű banda megalkotására.

Hogy a rajongókat még jobban lázba hozzák, a banda felfedte demójuk részletét, melynek címe “Dragon Slayer“: https://youtu.be/OYQlLO7xaFY

A bandát Zvekán Csaba (ExorcismMetal MachineZvekan) énekes-producer, Joe Stump, az Exorcism és a Holy Hell gitárosa, valamint Craig Gruber basszusgitáros alapította, akit a RainbowElfGary Moore és további bandákból ismerhetünk.

Ez vezetett egy erőteljes album megalkotásának kezdetéhez, mely eredeti kompozíciókkal tervezi visszahozni a korai Rainbow/Dio éra hangzását és hangulatát klasszikus és új elemekkel.

Craig Gruber sajnos a prosztata- és csontrákkal vívott hosszú küzdelme után 2015. május 5-én elhunyt. Nyugodj békében – a szivárványon túl is!!!

A felálláshoz az erőteljes dobjátékú Mark Cross (Tainted Nation, ex FirewindHelloween), a tehetséges olasz Maestro Mistheria (Vivaldi Metal ProjectMistheria) szintetizátor/hammond orgona művész és a Royal Hunt Andreas Passmarkja csatlakozott basszusgitáron – velük vált teljessé ez a kivételes taglista.

Az első album felvételei már folynak, de kiadási dátum még nem került bejelentésre.

www.facebook.com/TOBRockBand

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek