Hírek

Tower Of Flesh – Bejelentette Candlelight debüt albumát: „Antithetical Conjurations”

A blackened death metál trió, TOWER OF FLESH, kinek tagjait az Egyesült Királyság extrém metál színterének kemény magjai alkotják, elkészült második albumával, az „Antithetical Conjurations”-el.

Az albumon hat dal található mely összesen 40 percet tesz ki, egy pillanatot sem vesztegetve veszett harmóniáival és disszonáns ritmusával. A kiadvány a zenei összetettség helyett a hangulatra épít és körbe is lengi egy, az album egészén át kitartó morbid légkör. A semmitmondó zenei dráma és tartalom nélküli szlogenek helyett a banda elhatározta magát, hogy tesz egy lépést hátrafelé és átengedik a hallgatóknak a következtetések levonását, nem próbálják az album erényeit felnagyítani.

A trió dinamikája teljesen eltér a legtöbb kortárs bandától, hisz az összes hangszeres tevékenységet két tag kezeli. Továbbá a banda kifejezetten válogatós fellépéseit illetően, és bár véletlen egybeesés, de mintha helyi és országos fellépései ritkák lennének. Mégis mindegyik tag kapcsolódik az angol underground színtérhez és úgy tűnik azért gyűltek össze, hogy ötvözhessék tudásukat annak reményében, hogy valami újat és stimulálót alkothatnak a hallgatóknak.

Az „Anthitetical Conjurations” borítóját Aisha Louisa Al-Sadie tervezte. Az album produceri munkáit Anil Carrier végezte a Darksound stúdióban (Wolverhampton).

Az album nemzetközi megjelenési dátuma szeptember 15 a Candlelight Records-on keresztül.

Előrendelés az alábbi linkeken:

iTunes: https://itunes.apple.com/gb/album/antithetical-conjurations/id899641474
Bandcamp: https://candlelightrecordsuk.bandcamp.com/album/antithetical-conjurations

1) Antithetical Conjurations
2) Veiled Conception
3) Beg For Absolution
4) Blind-Worm-Cycle
5) (Imperfect) Translations
6) Concealed Within

https://www.facebook.com/towersofflesh

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek