Hírek

Transylvanium – Megjelent a székelyföldi hard rock banda debütáló lemeze!

Végtelen utakon” címmel megjelent a HammerWorld magazin márciusi számának extra CD mellékleteként a Transylvanium zenekar debütáló albuma. Az erdélyi, klasszikus hard rockot játszó csapat korábban Transylvania Rock Band néven zenélt, nevüket idén rövidítették le, első lemezüket pedig a szolnoki Denevér stúdióban rögzítették.

Fennállásuk óta több erdélyi és magyarországi fellépésük volt. A 2017-es Rudán Joe Band-del közös, 6 állomásos turnéjukat egy 2015-ös, Moby Dick-kel közös koncertsorozat is megelőzte, illetve zenéltek már olyan zenekarokkal is, mint az Ossian, az Ismerős Arcok, a Kalapács, a Republic, vagy a Zorall.A zenekar “Háborgó tengeren” című első, hivatalos szöveges videóját február közepe óta már több, mint ötezren látták.

Transylvanium – Háborgó tengeren
www.youtube.com/watch?v=c7M6H60kGaM

A lemez elérhető a digitális platformokon is:
songwhip.com/artist/transylvanium

Orosz-Pál Levente (ének):

“A Transylvanium zenekar Székelyudvarhelyen alakult 5 évvel ezelőtt, eredetileg “Transylvania Rock Band”  néven. Első perctől kezdve a klasszikus vonalat követtük, eredetileg a legnagyobb magyar hard rock himnuszok feldolgozásaival ismerhették meg a nevünket Magyarországon és Erdélyben, ahol minden nívós rendezvényen és fesztiválon felléptünk az utóbbi években. 
Tudjuk, hogy nem találtuk fel a “spanyol viaszt”, de a saját dalainkban igyekszünk egyedi, ránk jellemző ízlés -és hangzásvilágot megteremteni, emellett az is tudatos koncepció eredménye, hogy minden szerzeménybe igyekeztünk minél fogósabb, slágeresebb témákat szőni. 
Köszönjük Cserfalvi “Töfi” Zoltánnak és Boros Bélának (Denevér Stúdió) a közös munkát, rengeteg élményt és tapasztalatot szereztünk a lemezfelvétel alatt, mindannyian rendkívül elégedettek vagyunk a végeredménnyel – bízunk benne, hogy a közönség is pozitívan fogadja majd a lemezt!”

A zenekar tagjai közül többen különböző konzervatóriumokban tanulnak, énekesük pedig az egykori Szélelyföldi Rockmaraton főszervezőjeként vált az erdélyi zenei közeg ismert alakjává.

Transylvanium – Végtelen utakon2018 / NAIL Records (HMR Music Kft.)

  1. Itt vagyok
  2. Végtelen utakon
  3. Ez a háború
  4. Új idők
  5. Ahogy élsz
  6. Egyedül
  7. Lételem az életem
  8. Bukott angyal
  9. Háborgó tengeren
  10. Mennydörgés

Transylvanium Facebook:
www.facebook.com/transylvanium2018

NAIL Records Facebook:
www.facebook.com/NailRecordsHungary

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek