Hírek

Tre Lunatic – Backstabber premier

Videoklip kíséretében jelent meg a Tre Lunatic negyedik single-je. Emellett a zenekar bejelentette, hogy a “Backstabber”, a szeptemberben megjelenő kislemezük címadó dala is egyben.

A budapesti Tre Lunatic  2021-ben alakult, tagjai Tarcsai Ádám (dob), Bikali Sándor (gitár) és Mátyás Gábor (ének). A zenekar, stílusát tekintve alapvetően metál és rock zenét játszik, különféle elektronikus zenei elemeket is használva. Az eddig megjelent dalok alapján megfigyelhető, hogy a srácok nagyon szeretnek merész és szélsőséges zenei kísérletezésekbe belemenni, ami a Backstabber-nél is kifejezetten érezhető. 

Az új dalnál és a kislemeznél nagyon aktuális témát feszeget a zenekar, ez pedig a mai emberek lelki világa.

“ Manapság sokakban ott lapul a szorongás és a pánik valamilyen formája. Számos olyan ember van, akár a közvetlen környezetünkben is, akiről nem is tudjuk, hogy ilyen problémákkal küzd nap mint nap. Ez valószínűleg számtalan tényezőnek köszönhető. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem próbálunk inkább olyan pozitív hangvételű dolgokat közölni, amivel elnyomjuk a valóságot, de valakinek ezt és ilyen formában is el kell mondani, hiszen talán ez az egyik legnagyobb kiváltó oka a mai szorongó társadalmunknak, hogy sokszor még magunkkal sem vagyunk igazán őszinték. A lemez mondanivalójával biztosan sokan tudnak majd azonosulni. Mint hallható, a dalaink angol nyelven jelennek meg. Viszont Gábornak Magyar nyelven is jöttek ötletek, ami miatt a lemezen szerepelni fog olyan dal is, ami drága és kifejező anyanyelvünkön lesz majd hallható. “ – Tre Lunatic

The Clownhttps://youtu.be/LpvvjvF6taM 
Vendég: Takács „Jozzy” József

Pressurehttps://youtu.be/Yhk2cTui1OA 

Somewhere in the Pasthttps://youtu.be/v-OL-r6lf_o 

https://facebook.com/trelunatic

https://instagram.com/trelunatic

Kapcsolódó cikkek

Tre Lunatic – új magyar zenekar

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek