Tribulation – 7’’ megjelenés, albumcím és részletek

Print Friendly, PDF & Email

2015. jan 23, 22:25 :

Közelgő Cannibal Corpse, Behemoth és Aeon észak-amerikai support turnéjának valamint következő stúdióalbumának alkalmából a svéd dark metálos TRIBULATION bejelentette a „The Death & Rebirth Of…” 7’’ lemezének megjelenését.

A lemez a „Holy Libations” demóverzióját tartalmazza az A oldalon (mely végső formájában az új stúdióalbumon lesz megtalálható), míg a B oldalon a „Laudanum Dreams” hallható majd. A 7’’ fekete és limitált arany bakelit formájában jelenik meg, mely nem csak a banda első Century Media Records kiadványa, de egyben harmadik albumának, a „The Children Of The Night”-nak előfutára is lesz. Az album megjelenése 2015 áprilisában várható.
A „The Death & Rebirth Of…” Észak Amerikában TRIBULATION észak-amerikai turnéjának kezdetekor, január 28-án fog megjelenni, a banda pedig a turné során árusítja majd. Az európai rajongók a 7’’-est február 2-től vásárolhatják meg a CM Distrón és postai megrendelés útján. Online elővétel nem lesz.

Tartsátok nyitva szemeitek újabb „The Children Of The Night” hírekre és az európai turnédátumokra a hetekben.

TRIBULATION live at European Festivals 2015:

17.04. Tilburg (The Netherlands) – Neurotic Deathfest
30.05. Alvesta (Sweden) – Muskelrock
31.05. Bristol (UK) – Temples Festival
18.-20.06. Halden (Norway) – Tons Of Rock
20.-22.06. Clisson (France) – Hellfest Open Air

Tagok:
Johannes Andersson – vokál, gitár
Adam Zaars – gitár
Jonathan Hultén – gitár
Jakob Ljunberg -dob

www.tribulation.se
www.facebook.com/Tribulationofficial

Ezt a cikket eddig 215 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..