Hírek

Tribute Farsang a Dürerben február 14-én

Ha szereted a rock és a metal zenét és farsangolni is akarsz, akkor február 14-én a Dürerben a helyed. Egyrészt mert lesz 8 remek banda, akik olyan sztárbandák dalait adják elő, mint a Guns ‘n Roses, a System Of A Down vagy a Limp Bizkit, másrészt a legjobb farsangi öltözeteket, ötleteket nyereményekkel jutalmazzuk.

A legjobb Axl Rose, Slash, Serj Tankien, Fred Durst, Phil Anselmo, M. Shadows, Mike Poulsen, Anders Friden hasonmások együtt énekelhetnek egy dalt, majd a bandákkal, míg a legvagányabb jelmezeket különböző ajándékokkal jutalmazzuk a popshop.hu jóvoltából.
A prímet a bulin az ország legszórakoztatóbb tribute bandája, a Science Or Society viszi, akiknek koncertjéről még nem távozott az ember mosoly nélkül. Amellett, hogy tökéletese játsszák a SOAD dalokat. A másik nagyágyú a bulin a Reckless Roses, akik amellett, hogy tökéletesen adják elő a Guns dalokat, még kinézetre is korhűen hozzák a Los Angeles-i zenekart. A Chocolate Starfish jó ideje nem szerepelt a Dürerben, pedig ők is teljes mértékben azonosultak a Limp Bizkit dalaival. Ráadásul többször a kisterembe szorultak korábban, most viszont a nagy teremben szakadnak ki a kezeik alól a dalok. Az In Memoriam csapata az Avenged Sevenfold nótáival készül. Az öttagú csapat is korábban kisteremben adott bulikat, de a produkció minőségi és nézettsége egyértelműen feljogosította őket a nagyobb színpadon történő fellépésre.
A kisteremben sem a futottak még kategória fog pörögni, hiszen itt debütál a Salvus-os srácok In Flames tribute-je, illetve tér vissza jól ismert közegébe a Damn kiváló Down műsorával és a Volbeat dalokkal színpadra álló Volband. Akik pedig a 90-es években szocializálódtok biztos jó néven veszik a Paradise Host visszatérését a Dürerbe Nick Holmes-ék dalaival.

NT

20:00 Avenged Sevenfold by In Memoriam
21:10 Guns ‘n Roses by Reckless Roses
22:30 System Of A Down by Science Or Society
00:00 Limp Bizkit by Chocolate Starfish

KT

20:00 Paradise Lost by Paradise Host
21:10 Down by Damn
22:40 In Flames by Salvus kmk Drazsé
23:40 Volbeat by Volband
Jegyár: 1000 Ft

Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 20:00

A koncertek után DJ Ozsi tolja a legzúzósabb zenéket hajnalig!
Korhatár: 16+

Esemény: https://www.facebook.com/events/475706959217103

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek