Hírek

Triosphere „The Heart’s Dominion” dalszövegvideó

A norvég dallamos heavy/progresszív metálos TRIOSPHERE november 7-én adja ki „The Heart Of The Matter” című albumát. A „The Heart’s Dominion” című dal meghallgatható ITT.

Első két albumával -„Onwards”, „The Road Less Travelled”  – a norvég női frontemberes metál banda hatalmas hírnévre tett szert világszerte. Olyanokkal osztoztak a színpadon, mint a Nightwish, Jorn, Arch Enemy, hogy csak néhányat említsünk. Legfőképp legutóbbi albumuk, a „The Road Less Travelled” óta, mely 2010 májusában jelent meg, az Ida Haukland köré szerveződött banda az európai turnékkal volt elfoglalva. Először a Crimson Glory-val, aztán Kamelottal, mostanság pedig a Sonata Arctica-val. Egyúttal Haukland részt vett az Epysode projektben, ahol többek között Tom S. Englunddal (Evergrey) énekelt duettet (2013- „Fantasmagoria”).

Most pedig a banda visszatért új munkájával „The Heart Of The Matter” címen. Még magabiztosabb, még egyedibb és még jobb, a banda a felsőkategóriás dallamos metál zene egy szeletét hozta el nekünk a power metál, progresszív metál és néhány kortárs rock elem ügyes vegyítésével, kialakítva saját hangzásukat. A „The Heart Of The Matter” mixelését és masterelését a híres Jens Bogren (Opeth, Paradise Lost, Symphony X, Amon Amarth, Kreator,…) végezte a Fascination Street Studios-ban.

Kapcsolódó cikkek

Triosphere – Album trailer; A „The Heart Of The Matter” novemberben jelenik meg

KMZ

Triosphere „The Heart Of The Matter” novemberben jelenik meg

KMZ

Hot News: Triosphere release „Marionette” video clip!

KMZ

Triosphere Interjú

Azagtoth

TRIOSPHERE – The Road Less Travelled

Azagtoth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek