Hírek

Tukker farsang a pinyóban!

Február 16-án egy kiváló farsangi buli részesei lehettek, ha ellátogattok a DRRPNC klubjába.
Az este alatt 5 király banda fog fellépni, amit a Tukker és a Cudi Purci szervezésében tudtok megnézni.

Két turné találkozásáról fog szólni ez az esemény, ahol a modern rock / metálban jártas svájci How to Fall Asleepet is elcsípheted. A modern, groove-os metállal operáló banda koncertje alatt tuti páros lábbal kell majd ugrálnod, ha meghallod a nem kevés Nu metal hatással bíró riffeket.

A turné másik találkozási pontja két érdekes megszólalású zenekart takar Franciarszágból.

A Revok közel 12 éves múltra tekinthet vissza, amióta kompromisszummentesen tálalják elénk a zajos, kaotikus post metal /hardcore-jukat. Legutóbbi (2014-es) nagylemezüket az AUDIOSIEGE-ben vették fel, amit élőben is megnézhetsz ezen az estén.

Turnépartnerük szintén Franciaországból érkezik és fölöttébb érdekes nevet választottak maguknak, hiszen Chaos E.T. Sexualra keresztelték a zenekart.
A vicces név viszont egy annál súlyosabb, nem kevés indusztriális / drone elemekkel teli zenét takar, amit élőben még keményebb megszólalás formájában adnak elő.

Viszont hazai részről sem fogtok unatkozni, mert a stoner vonalon otthonosan mozgó Igort és a magukat atmoszférikus stoner punknak behatárolt Antal zenekart tudjátok megtekinteni.

A bulika 20.00-kor veszi majd kezdetét.
A zenekarok támogatása: 1000 forint
Jelmezben: 2000 forint”

Event: https://www.facebook.com/events/233604700400817/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek