Hírek

Twister: Utak nélkül – a “Vissza a jövőbe” című film ihlette új lemez

2016. október elején, a HammerWorld Magazin aktuális számának egyik extra CD mellékleteként jelent meg a TwisterUtak nélkül” című új lemeze a NAIL Records / Hammer Music gondozásában. A 10 új dalt tartalmazó korong érdekessége hogy (lemezen) ezen debütál a csapathoz tavaly februárban csatlakozott új énekes, Fehér Zsolt.

A Fehér Zsolt (ének), Szávai Gergő “Gery” (gitár), Pető Tamás “Hellfire” (gitár, vokál), Puskás Máté “Pusi” (basszusgitár), és Teleki Levente “Dagesz” (dobok) alkotta zenekar a klasszikus heavy metal bandák hangzását megidéző, domináns ikergitárjátékkal alaposan megpakolt, és nagyívű énektémákkal, dallamdús refrénekkel gazdagon ellátott szerzeményeket rögzített harmadik albumára, amellyel ismét egy újabb szintet lépett.

A bő negyven perces CD első felvezetéseként a tavaly ősszel publikált – a Vissza a jövőbe című film ihlette, igen látványos, mozgalmas, három idősíkban játszódó, jó néhány önkéntes szereplőt, valamint egy igazi Delorean autót is felvonultató – „Utak nélkül” címadó dalhoz készített klip szolgált, amelyet a most nyár végén bemutatott „A szökés” című számhoz forgatott videó követett. Két hete a „Zene börtöne” kapott szöveges megfilmesítést, a napokban pedig a lemez zárószáma a „Ma éjjel” jelent meg hivatalos videóként.

Tracklista:
1. Robbanjon szét
2. Utak nélkül
3. Zene börtöne
4. Megmozdult a világ
5. A szökés
6. Hidegben sírsz
7. Én vagyok a lázadás
8. Úgysem változom
9. Nekünk ez így jó
10. Ma éjjel

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek