Hírek

Új Antagonist A.D album április 13-án a Lifeforce Records gondozásában

Izgatottan jelentjük be az új-zélandi ANTAGONIST banda új albumának, a „Haunt Me As I Roam„-nak kiadását a Lifeforce Records kiadó által. Az ANTAGONIST A.D nem ismeretlen a metál/hardcore szcéna köreiben 3 albumuk és a Parkway Drive, Deez Nuts vagy 50 Lions bandákkal közös európai turnéik után.

Első benyomásként az albumról itt a vadonatúj klip a ‘For Anyone Who Hurts‘ számhoz:

Az új-zélandi banda a szenvedélyről, elhivatottságról, és a hagyományos hardcore etika iránti tiszteletről szól. Az ANTAGONIST A.D készen áll feladatára, és semmit sem vesz biztosítottnak. Egy földrajzilag elszigetelt országból jöttek, így a bandának fogantatása óta saját útját kellett egyengetnie, és azóta látta a nemzetközi hardcore közösséget. Létezésének évei során az ANTAGONIST A.D turnézott Dél-Kelet Ázsiában, Japánban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Európában és Észak-Amerikában, és olyan bandákkal játszott, mint a Most Precious Blood, Have Heart, Parkway Drive és Carpathian. A csapat továbbá három albumot adott ki, heves és tudatos szövegekkel, állatvédelmi jogok üzenetével, és energetikus metálós hardcore-ral a Disembodied, Arkangel, Until The End, Culture, Morning Again, stb. nyomdokaiban.

A “Haunt Me As I Roam” az ANTAGONIST A.D negyedik albuma, és első a LIFEFORCE RECORDS szárnyai alatt. “Minden, amit az úton tanultunk, a padlón alvástól kezdve a szűk színpadokon át a nemzetközi hardcore szcénában élt életemig benne van ebben a lemezben. A dalok az eddigi legerőteljesebbek és a szövegek a legszemélyesebbek”, mondja Sam Crocker énekes. Több vendégszereplő is feltűnik az albumon: Sam Carter (Architects), Andrew Neufeld (Comeback) Kid, JJ Peters (Deez Nuts), és Ahren Stringer (The Amity Affliction), és ők az élő bizonyítékai annak, hogy az ANTAGONIST A.D megvetette lábát a hardcore közösségben… a dalok pedig magukért beszélnek; tiszta és őszinte metálos hardcore-t képviselnek. A hallgatók meg fogják érteni a “Haunt Me As I Roam” ösztönös de átgondolt megközelítését mindenféle késlekedés nélkül.

https://www.facebook.com/antagonistad

Kapcsolódó cikkek

Antagonist A.D – Coffin Keeper (official video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek