Hírek

Új banda Chris Broderick, Shawn Drover, Henry Derek és Matt Bachand szereplésével!

A Megadeth elhagyása után a világ izgatottan várta Chris Broderick (gitár) és Shawn Drover (dob) következő lépését. A duó most örömmel jelenti be szerződését a Metal Blade Records kiadóhoz új, ACT OF DEFIANCE nevű bandájukkal, melyet Henry Derek (ex-Scar The Martyr) énekes és Matt Bachand (Shadows Fall) basszusgitáros tesznek teljessé. Jelenleg debütáló anyagukat veszik fel az elismert producer, Zeuss (Rob Zombie, Hatebreed, Shadows Fall) közreműködésével. Az album valamikor nyáron jelenik meg. Közben a „Throwback” című szám demóját itt hallgathatod meg: https://www.youtube.com/watch?v=g8uFI7cYN3I

Broderick így nyilatkozott: „Nagyon izgatott vagyok, hogy végre bejelenthetem az ACT OF DEFIANCE bandát a világnak. Shawn február első hetében fejezte be a dobok felvételeit, és a teljesítménye és hangzása egyszerűen hihetetlen. Most kezdtem el a gitárfelvételeket és Henry-vel az éneket amíg Matt a basszust rögzíti a stúdióban. A végső keverés és mastering is Chris Harris munkája lesz.

Továbbá nagy megtiszteltetés számomra, hogy leszerződtünk a Metal Blade Records kiadóhoz. Nincs is jobb, mint olyan kiadónál lenni, aminek a dolgozói (és tulaja) megérti és hallgatja is a METÁLT! Lojalitást, támogatást és ösztönzést adnak a művészeiknek, amit rajtuk kívül csak kevés kiadó mondhat el magáról. A zenével kapcsolatban pedig nagyon élvezem, hogy thrash és modern metál gyilkos mixét csinálhatom. Egyedi kombináció mely felöleli a thrashet és a klasszikus behatásokat is. Nagyon büszke vagyok arra, amit készítettünk, és remélem mindnyájatoknak be fog jönni.

Drover hozzátette: „Az új, ACT OF DEFIANCE nevű bandánk leszerződése a Metal Blade Records-höz igazi izgalommal tölt el. Sok éve Brian Slagellel kezdtem a Metal Blade családban, szóval ez az úgymond zenei hazatérés a kör beteljesülése számomra. Nem is lehetnék boldogabb.

Az hoz legjobban lázba, hogy jómagam, Chris Broderick, Henry Derek és Matt Bachand is a kezdetektől fogva 100% SZÍNTISZTA Heavy Metált akartunk játszani! Semmi megalkuvás, hátsó szándék, csak hogy a lehető legjobb HEAVY METAL zenét csináljuk. A Metal Blade is osztozik ezen az elhatározásunkon, ami zeneileg egy oldalra állít minket.

Bachand szerint: „Nem is lehetnék izgatottabb az ACT OF DEFIANCE-szel való közös kalandunk miatt. A négyünk között ilyen rövid idő alatt felhalmozódott pozitív energia egyszerűen hihetetlen. A basszus megírása nekem is új dolog, de készen állok a kihívásra. Az összes dal szépen alakul és már alig várom, hogy a világ is meghallja őket.

Derek így kommentált: „Különösen megtisztelve és izgatottan érzem magam, hogy az AOD tagja lehetek. Eddig mindenki király volt és segítőkész, ami mindig nagy plusz. Tudom, hogy ez egy nagyszerű zenei élmény lesz, és az a tény, hogy ilyen jó emberekkel kezdhetem ezt a kalandot rengeteget jelent nekem. Üdv.

Brian Slagel ezt fűzte még hozzá: „Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Metal Blade családban üdvözölhetem az ACT OF DEFIANCE-t. Chris és Shawn régi ismerőseim, és mindig is csodáltam a munkájukat. Megtisztelve érzem magam, hogy két ilyen legendás zenésszel dolgozhatok. Tényleg izgatott vagyok, hogy együtt munkálkodhatunk ezzel az izgalmas bandával!

További infókért látogass el a facebook.com/actofdefiancemusic oldalra, koncertszervezés ügyben pedig írj az Actofdefiance@icloud.com címre.

Kapcsolódó cikkek

Az Act Of Defiance „Birth And The Burial” című debütáló albuma teljes egészében meghallgatható online

KMZ

Az Act Of Defiance a Yahoo Music oldalán debütálja a „Legion of Lies” című dal hivatalos videoklipjét

KMZ

Az Act Of Defiance a Rock Hard magazin oldalán debütálja exkluzív új számát!

KMZ

Az Act Of Defiance bemutatja a „Throwback” videóját és elindítja a debütáló album előrendelését!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek