Hírek

Új Casketgarden kislemez és Costin Chioreanu megfestette a “This Corroded Soul of Mine” album újragondolt borítóját

Ahogy pár napja ígértük, itt van még egy bejelentés. Július 6-án jelentetjük meg a második kislemezt a Casketgarden 2003-as bemutatkozó lemezének, a “This Corroded Soul of Mine” 20. évfordulós újrakiadásáról. A kiválasztott dal az album egyetlen lassú száma, a “Widow Mother Earth”. A dalhoz egy videót is készített a hatalmas Costin Chioreanu (Ghost, At The Gates, Arch Enemy, Grave, etc)! 

Link a hivatalos visualizerhez itt: https://youtu.be/4eIYZXL1Rs8

“Amikor megkerestük Costint egy visualizer video kapcsán, álmunkban sem gondoltuk, hogy kiderül, hogy Costin maga is hatalmas Casketgarden rajongó volt a kétezres évek közepén. Ahogy a video miatt újra felfedezte az albumot, annyira nagy hatással volt rá ismét, hogy acryl festékkel vásznon újraképzelte az eredeti borítót. Szerintünk igazi művészeti alkotás született, és nagyon megérintett, hogy ilyen művésszel dolgozhattunk, mint Costin.”

Mint ajándék, a kiadás körüli kisebb csúszás okán, ez az újragondolt borító is szerepelni fog az újrakiadásban: a bakelitnél, egy előlap/art print formájában, a CD verzión pedig maga a digipack csomagolás lesz ez a mű. A belső borítókon, füzeteken, pedig a régi dizájn fog szerepelni.

Costin Chioreanu gondolatai a “This Corroded Soul of Mine” lemezről: “A 90-es évek közepe óta rajongója vagyok a dallamos death metalnak, pontosabban annak Svédországban eredő verziójának. Az új évezred elején, viszont olyan étvágyam lett új megjelenésekre ebből a műfajból, hogy elkezdtem zenekarokat felfedezni más országokból is. Ilyen volt például a Casketgarden is, és “This Corroded Soul of Mine” lemezük sokáig rotációban volt kazettán és cédén a lejátszóimban. Egyszerűen letaglózott a lemez. Most pedig itt vagyunk 20 évvel a megjelenés után, és meghívtak, hogy készítsek egy évfordulós borítót az albumhoz, pont egy időben a grafikai cégem, a Twilight13media 20 éves évfordulójával (a név ami alatt dolgoztam szinte az összes gyerekkori bálványommal, melyek közül a sokan a Casketgardenre is nagy hatással voltak). Úgy gondolom, varázslatos a szenvedély ilyen szintű körbeérése. Mindannyian kapcsolódunk egymáshoz.”

Egy rövid Costin Chioreanu interjú a “This Corroded Soul of Mine” lemezről és az újraálmodott borítóról: https://youtu.be/D9nzF6pf7Jc

Casketgarden YouTube: www.youtube.com/@CasketgardenOfficial 

First single/Első kislemez „I Witness”

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Casketgarden “This Corroded Soul of Mine” című albumának újrakiadása

KMZ

Megjelent a Casketgarden első kislemeze az I Witness a hamarosan megjelenő This Corroded Soul of Mine albumról

KMZ

Casketgarden – Jegelve + They klipp

KMZ

Casketgarden – Black Hole Maelstrom video

KMZ

Denial of God, Casketgarden, Age of Agony, Lepra, Svoid, Limb for a Limb – Koncertbeszámoló

Jillian

Casketgarden – Klip, fotó az új felállásról

KMZ

CASKETGARDEN – The Estrangement Process

Menegroth

Megjelent az új Casketgarden lemez

KMZ

Casketgarden hírek

KMZ

Casketgarden – Újabb dal a negyedik lemezről, előrendelés

KMZ

Casketgarden – Új dal, borító

KMZ

Casketgarden hír

KMZ

Casketgarden Interjú

Vodka

CASKETGARDEN – Incompleteness In Absence

Vodka

X. Kelet Underground Fesztivál – Koncertbeszámoló

MelancholyR

CASKETGARDEN – Open The Casket, Enter The Garden

Menegroth

Casketgarden Interjú

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek