Hírek

Új csapat – Order Of Soulless

A zenekar szülőhazája Várpalota.

A csapat még csak egy éves, de már most számos koncert áll mögöttük. Metalcore stílusban igyekeznek elnyerni az emberek tetszését. A zenekar saját dalokat, illetve feldolgozásokat is játszik, ez elég szép számban érdekli a közönséget. Folyamatos munkában vannak, és egy újabb tervük, a mindössze hat dallal rendelkező EP. Folyamatos célokat maguk elé téve haladnak tovább. Ezeket a célokat igyekeznek megvalósítani lehetőségükhöz mérten. Az elszánt csapat tele van ötletekkel, így nem csodálkoznánk ha a közeljövőben már nagyobb bulikat csinálnának.
Nyáron náluk is a fesztiváloké a terep. Fellépnek az FRC Rock fesztiválon, illetve az Alfa fesztiválon, ahova a közönség szavazta be őket.

Nyári Antos (ének)
Engem már csak hívtak a zenekarba így kerültem be, és már jó eséllyel indultak a dolgok. Tehetséges, és mondhatom hogy nagyon is jó zenészekkel hozott össze a sors. A zenekar amilyen gyorsan haladt olyan gyorsan ismertek meg minket. Törekszünk mindenképp a legjobbat nyújtani mindenhol. Célunk a zenélés, és a közönség jókedve. Személy szerint elég lenne az is hogy pár helyen itt Magyarországon megismerjenek, és azt mondják” jaah ő az a srác a nem tudom kimondani nevű bandából”. Imádom hogy egy olyan közegbe kerültem, akiket többé-kevésbé ismerek, és elég családias a hangulat is köztünk. Van jövőnk vannak terveink.

Holdosi Alex (Dob)
A zenekar előtt remélhetőleg nagyon hosszú út áll még. Sok tervünk közül párat el is érhetünk, és én mindenképp ezen dolgozom. Közös erővel megvalósítottunk valamit, ami működik!!! Zenész családban nőttem fel, és a környezetem is motivált, hogy a haszontalan dolgok helyet hasznosan töltsem a gyermek korom. Ezt köszönhetem édes apámnak, és a nagybátyámnak..

Balogh Atilla (basszusgitár)
Egy éves lesz lassan a zenekár, és már nem kevés koncertet tudhatunk magunk mögött, ami szerintem szép eredmény. Az embereknek tetszik a zenénk, tombolnak a koncerteken. Továbbra is gőzerővel dolgozunk, jelenlegi legfontosabb célunk egy 6 számos EP kiadása. Reményeim szerint nem csak tartani, de növelni fogjuk az iramot amiben haladunk, mert magasra tettük a lécet magunkkal szemben, és nem fogjuk alább adni. Nyáron fellépünk fesztiválokon is.

Zenekar: https://www.facebook.com/Order-Of-Soulless-1475952229381457/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek