Hírek

Új EP-vel és klippel ünnepli 5. születésnapját a Fuck Bad Things

Kétéves hallgatás után új anyaggal jelentkezik a budapesti punk/hardcore zenekar, a Fuck Bad Things. A minden eddiginél súlyosabb, rövid és tömör számokat tartalmazó anyag az isztambuli Mevzu Records gondozásában jelenik
meg.

A két év csönd nem jelent két év tétlenséget. A hazai fellépések és a külföldi turnék összekovácsolták a társaságot és az első lemezhez képest sokkal koherensebb, zeneileg és mondanivalóban is egységesebb eredményt hoztak. Az EP-n négy dal található, amelyhez elsősorban hazai kiadót keresett a banda, ám végül számításaikat nemzetközi terepen találták meg.

A Ray /Drunktank (NL)/ ajánlására felvették a kapcsolatot az isztambuli Mevzu Recordssal, akik brutális lendülettel bólintottak rá egy kazetta kiadására, amelyből 25 példányt küldenek a zenekarnak, amelyet a rajongók közvetlenül tőlük szerezhetnek be. A dalok tekernek rendesen, az ösztönös düh lüktetése alá Kiss Norbert (Kozmosz) szolgáltatja a dallamokat.

Viszonylag hamar sikerült összerakni a 4 új dalt, hiszen, köszönhetően az itthoni közhangulatnak, akadt inspirációnk bőven. A szövegeink mindig olyan témákkal foglalkoztak, amelyek zavartak minket, ez most sincs másképp. Foglalkozunk az élet kilátástalanságával, küldünk egy szerelmeslevelet a szexuális zaklatóknak, szembeállítjuk a külvilágnak mutatott énképet a belső vívódással. Nem egy vidám zene. De ez nem is egy vidám világ.” – mondta el Jóri Feri, a zenekar alapító-frontembere.

Az EP-vel és a zenekarral kapcsolatos hírek, koncertdátumok, turné videók/képek és egyéb infók a https://www.facebook.com/groups/845043956622066 oldalon érhetők el.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek