Hírek

Új GuilThee lemez novemberben és Nagaarum szólóban ismét…

GuilThee dobfelvételek július végén zajlottak egy celldömölki stúdióban, amit Pócza Zsolttól kaptunk meg három napra (Nagaarum dobolt, Mr Match pedig vette az adást). Nagyon jó felvétel készült, a megszólalása a hangszernek a keverés után igazán odaver. Triggert nem vetettünk be, csakis akusztikus dobolás lesz hallható.

A gitársávokat vesszük fel éppen, valamint az énekeket írja VIII. úr.

Érdekességként említjük meg, hogy a cintányérok közül pár egyéni maratáson és csiszoláson esett át, valamint a ritmusgitárok egyik oldalát egy egyedi mesterhangszerrel vesszük fel, ami Papkeszin készült Kovács Sándor műhelyében (KSP). Régi vágyunk, hogy az egyik oldal humbucker a másik pedig szimpla hangszedőkkel legyen feljátszva.

Természetesen a GuilThee-ben eddig jelenlévő zajok, zörejek, analóg ideglelések ezúttal sem maradnak el, sőt, úgy érezzük, hogy eddig nem voltunk elég bátrak ezekkel kapcsolatban.

Nagaarum:

A necroblack anyag elkészültére idén már elég kicsi az esély. Gyakorlatilag a zenei kísérletezés nálam folyamatosan üzemel, viszont jelenleg aGuilThee lemez leköti azon energiáimat, ami a gitárral kapcsolatos dolgokat jelenti. Ezért az elmúlt időben még inkább beleástam magam az analóg szintetizátoroknál használt effektezés szépségeibe. Mostanra az esetek 95%-ában én irányítom a technikát, és nem az engem.

Ezen fellelkesülve neki is láttam a Belaja Tajga folytatásának, ahol kinyílik a kettes doboz, és meglátja a világ, mit is rejt az.

Egy másik hír, hogy a tavaly megjelenő könyvem (Nut – A néma vendég (united p.c. kiadó)) folytatását is írom. Másfél év múlva jár le a szerződésem az osztrák kiadóval, és tervezem a könyv első részét és a folytatást is idehaza kiadatni egyben.

www.guilthee.com
www.nagaarum.com
www.facebook.com/guilthee
www.facebook.com/nagaarumband
www.nagaarum.bandcamp.com
www.youtube.com/nagaarumhungary

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek