Hírek

Új Horda EP

Az elmúlt időszakban kicsit eltűnt a Horda zenekar, de ez természetesen nem jelentette azt, hogy tétlenül ültünk.
Folyamatosan dolgozunk az új dalokon és persze időközben egy „kisebb” változás is bekövetkezett a felállásban.
Megjelent a Horda zenekar új kislemeze Part 1 – When The Sun Sleeps címmel, ami négy dalt tartalmaz. A felvételek Szegeden a Black Hole Sound stúdióban zajlottak Vári Gábor vezetésével. A lemez egy két részes anyag első fele, a második adag megírása elkezdődött és terveink szerint télre érkezik.

Mivel semmilyen kiadóval nem szerződtünk az anyag teljesen magán kiadású és a Bandcamp oldalon hallgatható, illetve vásárolható meg. Minden vásárló, amellett, hogy a zenekart közvetlenül támogatja, választhat, hogy mp3 vagy flac verzióban tölti le a lemezt, még egy bandcamp applikációt is kap az okostelefonjára, ahol mindig hallgathatja a megvásárolt lemezt. Persze a hagyományos cd-t kedvelőkre is gondoltunk, ugyanis a csomagban egy előre méretezett pdf is van, amit kétoldalas nyomtatással könnyen „tokbahajtogatóssá” tettünk.

Az őszi fellépések már szervezés alatt vannak, de természetesen nyitva állunk minden lehetőség előtt. Bővebb információ a facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/hordamusic

A Lemez linkje: https://horda.bandcamp.com/album/part-1-when-the-sun-sleeps

Kapcsolódó cikkek

Horda – elkészült a klip az Elegy-re

KMZ

A Horda visszatért

KMZ

HORDA – Tíz Élet

KMZ

Horda Interjú

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek