Hírek

Új klip a Sequence-től

A zentai illetőségű modern metálos, groove-os hardcore csapat október 24-én adta ki második klipjét a Riverside című dalukhoz.

A klip két helyszínen készült. Egy beltéri koncertvideó, és egy kültéri partmenti, gyönyörű természetközeli kép jelenik meg a videóban, melyet az adai Pro Media cég készített. A klip azt mutatja be, hogy milyen is egy élő Sequence koncert hangulata, szóval aki kedvet kapott hozzá, mindenképp nézze meg őket már csak a színpadról áramló energia miatt is.

A Sequence zenekar első lemeze egyébként Faith In Me címen jelent meg és digitálisan az Universal Musicnál terjeszti, így a különböző stream oldalakon is elérhető (Deezer, Spotify, iTunes, stb.) a YouTube-on kívül. A világhírű kiadó a GBOB nevű tehetségkutató romániai országos döntőjén találkozott a srácokkal, és a verseny másnapján ajánlott nekik szerződést.

Az album kiadása után a zenekar nem gondolkodott sokat, máris egy 7 állomásos nemzetközi turnéra indult, amely 6 országot, és 3 fővárost érint. A turné záró koncertje Berlinben volt, ahol a GBOB tehetségkutató nemzetközi döntőjén fognak szerepeltek.

Bio:

Egy 2014-ben alakult zentai modern metálos csapat vagyunk. Még alakulásunk évében megjelent első klipünk. Azóta kb. 50 koncertünk volt 6 országban, és olyan nevekkel is zenéltünk, mint a Jinjer (Ukrajna), Subscribe, Watch My Dying, Road, Leander Rising, Cadaveres. Idén február 29-én megjelent első, 8 dalt tartalmazó lemezünk Faith In Me címen, melyet az Universal Music Romania terjeszt digitálisan. Tavaly a GBOB nevű tehetségkutató romániai dötőjéből továbbjutottunk az idei nemzetközi döntőbe, Berlinbe, mint Szerbia nevezettei. E németországi koncert köré szerveztünk egy 7 állomásos 6 országot érintő mini-Európa turnét. Illetve Dobbantó Tehetségkutató Fesztiválon a metál kategóriában elsők, összesítettben pedig ötödikek lettünk 2015-ben. A zenekar második klipje 2016 október 24-én jelent meg, és a Riverside dalhoz készült.

Dátumok:

10.14 – Budapest (HU)

10.15. – Temesvár (RO)

10.16. – Újvidék (RS)

10.27. – Temesvár (RO)

11.12. – Óbecse (RS)

12.09. – Szabadka (RS)

12.10. – Zenta (RS)

Linkek:

Facebookoldal: www.facebook.com/bandsequence

Album via YouTube: http://y2u.be/GCJE77y0dqo

Deezer: http://www.deezer.com/album/12519710

Google Play: https://goo.gl/tEtNBu 

Rövid interjú a zenekarral a szegedma-hu-n:
http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/10/a-koncertek-tombolasat-es-a-tisza-szepseget-mutatja-meg-a-sequence-uj-klipje.html

 

Videos:

Bloodshed: https://www.youtube.com/watch?v=aGpHQ8aDS3s

Riverside: https://www.youtube.com/watch?v=gT1S2fo6oLA

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek