Hírek

Új Vesztegzár klip

2012 decemberében jelent meg első nagylemezünk „Beteg világ” címmel. A megjelenéskor már kihoztuk a „Gyűlölet és harag” stúdióvideóját. Márciusban pedig a „Szemet szemért” című tételhez készült egy koncertklip, majd augusztusban tettük közzé „Az idő fogságában” szöveges videóját. „Az idő fogságában” dal érdekessége, hogy egy versszak erejéig közreműködik benne Schmiedl Smici Tamás, a Moby Dick és a Bloody Roots frontembere.

Mindenképpen szerettünk volna még egy videót. Az volt az elképzelés, hogy egy egyszerű, alacsony költségvetésű klipet készítünk, ahol csak zúzunk és ennyi. Így a próbaterem melletti garázst jól bevontuk fekete anyaggal, majd a nap folyamán jó párszor eljátszottuk a dalt. Közben pedig más-más kameraszögből lett rögzítve a kép. Az anyagot pedig Juhos Gábor barátunk vágta. Röviden ennyi. 🙂

Az pedig, hogy miért pont a „Szilánkokra hullva” lett kiválasztva? Igyekeztünk a videós dalokat úgy összeválogatni, hogy minél jobban tükrözzék a lemez változatos voltát. Ez a tétel pedig így tökéletesen passzolt a videók sorába. Tehát már jó ideje tudtuk, hogy ehhez a dalhoz szeretnénk ezt a fajta videót elkészíteni.

Korábbi videóink:

Szemet szemért: http://www.youtube.com/watch?v=R_w_7llx7D4

Gyűlölet és harag: http://www.youtube.com/watch?v=yjV6brPxhqE

Az idő fogságában: http://www.youtube.com/watch?v=vnuMmIHCFiw

Kapcsolódó cikkek

Vesztegzár – hosszú idő elteltével is színvonalas műsor

KMZ

Triple Thrash Thursday – Stonedirt, Archaic és Vesztegzár koncertek csütörtökön a Dürer Kertben!

KMZ

Új videoklippel jelentkezett a Vesztegzár

KMZ

Zord & Vesztegzár – Thrash Party a Cornerben

KMZ

Vesztegzár Interjú

KMZ

Vesztegzár – Dalpremier

KMZ

Vesztegzár – Új videó, helyzetjelentés

KMZ

Vesztegzár – Szemet szemért klip

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek