Hírek

Újabb hardcore nap a Rockmaratonon

Szépen körvonalazódik a dunaújvárosi rockparadicsom napi bontása is – a szervezők mai bejelentése szerint július 10-én is a HC-mennyországba csöppennek a Szalki-szigetre látogatók.

A július 14-i Ignite – Madball -Dog Eat Dog hármas mellé tizedikén a kaliforniai Stick To Your Guns is csatlakozik. A színtér több mint 10 éve töretlenül népszerű zenekara a 2012-es, hatalmas sikert aratott ‘Diamond‘ után tavaly februárban új albummal jelentkezett, a Jesse Barnett vezette a csapat minden bizonnyal ismét emlékezetes koncertet ad a Rockmaraton színpadán.

A felhozatal tovább bővül a szintén Kaliforniából érkező  Being As An Ocean négyesével, akik tavaly nyáron jelentkeztek új koronggal. A 2011 óta létező csapat szintén bizonyított magyar terepen, nyáron várhatóan nem csak az előző album dalai, hanem az elmúlt évek klasszikusai is felcsendülnek.

Az európai hardcore egyik élharcosa, a holland Born From Pain közel húsz éve aktív, korábban olyan neves zenekarokkal állt egy színpadon, mint a Soulfly, az Agnostic Front, a Hatebreed vagy a Madball. Összesen hét lemezzel jelentkeztek – a legutóbbi két éve látott napvilágot – a korábbi bulikból kiindulva igazi őrület várható a koncertjükön!

A hármashoz a közelmúltban Budapesten bizonyító Lionheart is csatlakozik – a kaliforniai arcok február végén mutatták be új lemezüket, a Love Don’t Live Here-t. A korong a rajongók és a szakma szemében is elég sikeres, a csapat szerint eddigi legagresszívabb és legsúlyosabb albumuk, élőben mindenképp moshpit-et kíván a muzsika!

A német Wolf Down metálos beütésű hardcore-ral és súlyos riffekkel operáló zenéje mellett is nehéz elmenni szó nélkül – a csapat többek között a tavalyi Bane búcsútúrné pár állomásán is feltűnt, nálunk is sikerrel bemutatkoztak már korábban.

A világtörténelem leghosszabb rockfesztiválja már az Instagramon is jelen van – a zenei felhozatal élvezete mellett persze a pihenésre és a regenerálódásra is kell időt áldozniuk a fesztiválozóknak. Július 8-17. között Dunaújvárosban a vízparti árnyas fák alatt kellemesen ki lehet pihenni a kemény éjszakákat. Aki szeretné körülményeket is kimaxolni, a mindössze 100 darabos limitált darabszámú VIP PASS-ok külön kemping használatára lesz jogosult és a VIP területekre is bejuthat. Jegyek és bérletek a Rockmaraton weboldalán és a Ticketportál hálózatában kaphatóak.

Weboldal: http://rockmaraton.hu
Facebook: https://www.facebook.com/rockmaraton
Facebook esemény: http://on.fb.me/23Tf0AG
Instagram: https://www.instagram.com/rockmaraton

Kapcsolódó cikkek

Lemondta koncertjét a Megadeth a Rockmaraton Fesztiválon

KMZ

Rockmaraton 2016: Rockfater a túlélés titkát kutatja

KMZ

Rockmaraton 2016: kész a napi bontás, 80 nap múlva kezdünk!

KMZ

Újabb öt fellépő – összeállt a Rockmaraton idei felhozatala!

KMZ

Punk legendával erősít tovább a Rockmaraton

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek