Hírek

Újabb hátborzongató klip a Gruesome bandától

Az Exhumed, Possessed, Malevolent Creation és a Derketa tagjaival sorai között a GRUESOME a death metál legünnepeltebb amerikai bandája, a Death előtt tiszteleg. A Savage Land című debütáló teljes albumuk, mely múlt héten jelent meg a Relapse Records által, a késő ’80-as és kora ’90-es évek floridai death metáljának élvezetesen büntető bemutatása, mely Chuck Schuldiner és a Death szellemét egyaránt életben tartja.

A kiadvány ünnepléseként a GRUESOME a lemez címadó dalának belekkel gazdagon díszített klipjét mutatja be. A Savage Land  vizuális kísérője, a vér, barbárok, és kirívó brutalitás finoman kannibalisztikus csodavilága igazán… hátborzongató.

A barbárságot YouTube-on itt, Dailymotionön itt nézheted meg.

A gitáros-énekes Matt Harvey szerint: “A Relapse kedves dolgozói egy igazán király klipet raktak össze a GRUESOME album címadó dalához. A videó tökéletesen megragadja a dal erőszakosságát és brutalitását, és visszarepít tinédzserkorom korai éveibe, amikor is ugyanolyan lelkesedéssel faltam a brutális filmeket, mint az első három Death albumot. Ez a videó semmiképpen sem munkahely-barát, és nem nyámnyiláknak való. Élvezzétek!”

A Bloody Disgusting online szerint: “A videóhoz Umberto Lanzi 1980-as kannibál filmje, az Élve felfalva! (Mangiati Vivi!) és Antonio Margheriti szintén 1980-as Kannbiál apokalipszise szolgáltat filmrészleteket. Ezekkel együtt a klip csurig van vérrel, meztelenséggel, és erőszakkal. Embereket szakítanak szét, szemeket nyomnak ki, végtagokat falnak fel, és ez csak a felszín meglebbentése. Ha éppen dolgozol, azt ajánlom várd meg amíg tiszta lesz a levegő, mielőtt a play-re nyomsz!”

Egy Harvey általi számról számra videó is elérhető a Decibel magazinon itt.

A GRUESOME Matt Harvey gitáros/énekes (Exhumed) és Gus Rios dobos (Malevolent Creation) fejéből pattant ki a közös Death To All turnék alatt. Miután átbeszélték és végül elvetették azt az ötletet, hogy összerakjanak még egy DTA-inkarnációt ami csak az első két albumra koncentrál, Harvey félig viccelve felvetette, hogy írhatnának saját dalokat is. Nem sokkal ezután kerékvágásba kerültek, és a banda írt öt számot. Rios a Possessed gitárosát, Daniel Gonzalez-t és a Derketa basszusgitárosát, Robin Mazen-t vette be a csapatba, hogy felvegyék az anyagot Floridában. A Savage Land felvételei Rios és Gonzalez által készültek a Riversound Studios-ban Floridában Jarrett Pritchard (Mana Studios) keverésével. Az album “Closed Casket” című számán James Murphy is gitárszólózik vendégként, a borító pedig a legendás illusztrátor, Ed Repka munkája.

A Savage Land már megjelent a Relapse Records által CD-n, bakeliten és digitális formátumokban. Fizikai előrendelés itt, digitális itt.

www.facebook.com/gruesomedeathmetal

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Gruesome, Cats in Space, Dead By Wednesday, Obscenity, The 69 Eyes, Doro, Suidakra, A Time To Hope, Devildriver, Green Death, Broken & Burnt

KMZ

Gruesome – Hátborzongató darab a korai ’90-es évek floridai death metáljából

KMZ

Hot News: Gruesome sign to Relapse Records; Prepare debut album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek