Hírek

United Progressive Fraternity – „Intersection” dalszövegvideó

A UNITED PROGRESSIVE FRATERNITY november 10-én adja ki „Fall In Love With The World” című nagylemezét, most pedig feltöltötte az „Intersection” dalszövegvideóját, melyet az alábbi linken nézhettek meg: http://youtu.be/JvHmqY1A37g

A banda ezt fűzte a dalhoz:

2013 végén volt az, mikor Seannel a „Turn Left” alapötletén dolgoztunk, ami az Unitopia következő albuma lett volna és ahol ez a dal is megszületett. Az eredeti ötlet az volt, hogy egy zavarodott világban meghozandó döntéseink irányát és értelmezését meséljük el, folyamatosan megkérdőjelezve, hogy jó úton haladunk-e. Ahogy lenni szokott az életben, mindig van valami akadály előttünk és ezekből meg kell tanulnunk problémáink leküzdését. Az eredeti elképzelésben volt egy heavy ELP-Moraz zongora, de klisésnek tartottam, nem sok köze volt ahhoz a hangzáshoz amit kerestünk. Matt és Marek hamarosan előhozakodott egy kiváló duettel ehhez a részhez, melyet feljavítottunk és egyedivé tettünk. Az „Intersection” a remény és víziók zenei utazása.

A kiadvány különleges digipak CD, 180g gatefold LP (+ album CD és bónuszdalok) és digitális letöltés formájában érkezik.

Tracklist:

1. We Only Get One World (Overture)
2. Choices
3. Intersection
4. The Water
5. Don’t Look Back – Turn Left
6. Travelling Man (The Story Of ESHU)
7. Fall In Love With The World
8. Religion Of War

The Water” videó Jon Anderson (Yes) vendégszerepével: http://youtu.be/Fz2nYmeG7R0

www.facebook.com/UPFrat
http://www.unitedprogressivefraternity.com/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek