Hírek

Utolsó Desszertek idén!

❗️Erősen zár a Desszert Feszt❗️
Minden jó dolognak, így a 2019-es Desszert Fesztnek is eljön a vége, de a negyedik évadát taposó fesztivál még messze nem lőtte el az összes puskaporát.
Desszert Feszt Budapest IV. talán legkomolyabb fellépője, az amerikai Earth ugyanis november 26-án érkezik Budapestre, hogy a pár évvel ezelőtti hajós koncert után ezúttal a Dürer Kertben varázsoljon el mindenkit. Az 1989-ben alakult Earth a drone egyik alapzenekarának számít; Dylan Carlson gitáros-vokalista, túlélve azokat az éveket, amikor Kurt Cobain társaságában tolta a heroint, egy komplett stílus alapító atyjaként lett hivatkozási pont az extrém zenék világában. Az Earth előtt játszó, szintén amerikai Helen Money is érdemes a figyelemre, hiszen ezen a néven a már százezernyi albumon vendégszereplő Alison Chesley adja elő experimentális fantáziáit.
 
Az Earth után pedig nem marad más, mint a hagyományos Desszert Feszt Záróbál, aminek ezúttal is a Robot ad helyet, mégpedig december 20-án. A Desszert-tradícióknak megfelelően ingyenes bulin ezúttal true metal-öltözék a dresscode, a fellépők pedig szokás szerint a műfaj hazai krémjét alkotják, név szerint: Shapat TerrorWarchiefIgor és a The Mighty Manlifter.
1126 Earth (US) I Desszert Feszt Budapest IV. @ DÜRER KERT – ROOM041
19:00 kapunyitás
19:30 HELEN MONEY (usa)
20:40 EARTH (usa)
Fb.: https://www.facebook.com/events/1530802813726496/
❗️jegyek korlátozott számban kaphatók a Wave lemezboltban❗️
1220 Záróbál I Desszert Feszt Budapest IV. @ ROBOT – INGYENES
Fb.: https://www.facebook.com/events/712011179279089/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek