Hírek

V. Zorall Sörolimpia – Balatonszemes

Az V. Zorall Sörolimpia idén új helyszínen, Balatonszemesen kerül megrendezésre, augusztus 17. és 19. között. Csak a helyszín változik, a megszokott Zorall-hangulat és persze a remek program idén is változatlan. A zenei kínálat a headliner sávban kimondottan illusztris, hiszen olyan zenekarok koncertjein tombolhatnak majd a táborlakók, mint a Depresszió, a Road, a Kalapács, a Wisdom és természetesen a Zorall.

Idén több tribute zenekar is fellép a Sörolimpián, így számítunk a Nickelback, Gun’s Roses, Bullet for my Valentine, Ramones és AC/DC rajongókra, hiszen hazai képviselőik már alig várják a találkozást. A Pulzus tehetségkutató három dobogósa is a fellépők sorát erősíti, és Southern Comfort illetve a Semi Holsen mellett, több felvidéki magyar zenekar is fellépési lehetőséget kapott. Zenei stílusok terén is széles a választék, hiszen a country zenétől kezdve a thrash metalon át egészen az alternatív rock zenéig minden stílus képviseltetni fogja magát, így a program szinte minden zenei igényt ki fog majd elégíteni.

Az V. Zorall Sörolimpia idén is két színpaddal és 66 zenekarral várja látogatóit. Természetesen nem maradhatnak el a már jól megszokott programok, mint a motoros túra, a Bazi Nagy Zorall Lagzi, a Sörolimpiai Csapatjáték és a kerékpártúra Szaszával. A Balaton közelsége miatt idén egy vízi színpad is várja majd a vendégeket, ahol éjszakánként a Macskajaj húzza majd a talpalávalót.

A hetijegy, mely magában foglalja a kemping és a strandhasználatot is 3800 forintba fog kerülni és a hetijegy mellé jár egy, aznap megjelenő új Zorall CD is. A napijegy 1500 forint lesz.
További információk itt: https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

A Facebook eseményhez itt lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/events/190905994317771/

http://www.zorallsorolimpia.hu/

Kapcsolódó cikkek

V. Zorall Sörolimpia – Alakul a program

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek