Hírek

VálaszÚt: Mindenen át – megjelent az új album, kislemez és lemezbemutató decemberben

2015. november 9-én jelent meg a VálaszÚt együttes harmadik CD-je, Mindenen át! címmel az EDGE Records /  Hammer Music gondozásában, melynek szerzeményei ismét az igényes pop és a modern rock határán egyensúlyoznak. Ez első szöveges videó a zúzósabb jellegű címadó dalhoz készült.

Az új album kiadásával párhuzamosan, novemberben elindul az összes korábbi VálaszÚt dal digitális terjesztése. Tehát az új korong mellett hamarosan az összes digitális áruházban elérhetővé válnak a korábban magánkiadásban kiadott Titok és a Van még esély VálaszÚt CD-k szerzeményei, utóbbiak frissen remaszterizált, újraénekelt változatban is.

A VálaszÚt zenekar legújabb, “Mindenen át!” című albumáról az első, lemezelőzetes single azEgy jó nagy korty az életből lett, mely a banda poposabb, rádióbarátabb oldalát domborítja ki. A kislemezdalhoz tartozó hivatalos werkfilm-klip a stúdiómunkálatok elmélyült és vicces pillanataiba enged betekintést.

A dal albumváltozatához nemsokára egy második, kicsivel komolyabb hangvételű, -a “Ments meg”kisfilmjéhez hasonló- sztoris-videót is készít majd az együttes. A következő VálaszÚt kislemez 2015 decemberében várható, mely a banda keményebb, rockosabb oldalát prezentálja majd.

A dedikálással egybekötött lemezbemutató koncert a budapesti Trafik Klubban lesz megtartva 2015. december 20-án, vasárnap.

A VálaszÚt zenekar 2009 novemberében alakult Budapesten. Az együttest Szebelédi Zsolt és Móczár László hozta létre azzal a céllal, hogy az angol-magyar pop-rock hagyományokat követve modern és igényes zenét alkossanak.

zenekari weboldal: www.valaszutzenekar.hu

zenekari facebook oldal: www.facebook.com/valaszutzenekar

kiadói facebook oldal: www.facebook.com/EdgeRecordsHungary

Az új VálaszÚt album már elérhető minden fontos zeneáruházban:

Deezer: www.deezer.com/album/11644542
Spotify: open.spotify.com/album/6Ptd0tEZiwoGrqscJdlzhz
Google Play: play.google.com/store/music/album/V%C3%A1lasz%C3%9At_Mindenen_%C3%A1t?id=Bym6q34pvn33wybpqobno5hdh5m

Kapcsolódó cikkek

VálaszÚt: Kezdődik – új EP, márciusban indul a turné

KMZ

VálaszÚt: Álompolgár – új kislemez, valamint különleges Beatles feldolgozás

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek