Hírek

Vampire – „The Fen” videoklip

A svéd horror-death-metál látnok VAMPIRE klipet készített „The Fen” című számához (mely a banda kiváló saját című debütáló albumán hallható). Ez a zseniális művészeti alkotás a nagyon tehetséges Mr. Daniel Garptoft munkája – www.dirtframe.com (hamarosan online).

A VAMPIRE énekese, Hand of Doom így kommentálta a videót:
„A Daniel Garptofttal való közös munka az első Vampire videóhoz minden bizonnyal rávilágított 2014-es albumunk esztétikájára. Olyat akartunk alkotni, mely visszaadja a klasszikus horror hangulatot, és ez remekül rezonál együtt az elmúlt évek svéd horror és thriller alkotásainak ‘Scandinavian Gothic’ stílusával.

A”The Fen” klipje nagyjából a dalszöveget dolgozza fel, de nagyszerű munkát végez a zene hangulatának kiemelésében is. Számunkra ez felfrissíti egyik kedvenc számunkat az albumról, és megerősíti ennek a népszerű live dalnak a státuszát a Vampire élmény esszenciális részeként.

Büszkén mondhatom, hogy Daniel Garptoft „The Fen” munkája után a Vampire logó nem csak hidegrázó zenét képvisel. Ez kiszélesítette a lehetőségeinket és megemelte a mércét jövőbeli projektjeinknek.”

A „The Fen” rendezője, Daniel Garptoft a következőket mondta:
„A „The Fen” klipje az a kapcsolat, ahol az oldschool horror kéz a kézben jár az oldschool death metál gonosz zenéjével. Az olyan olasz horrorklasszikusok, mint a „The Bad Seed” által megihletve, egy csapat fura gyereket ábrázol gonosz tervekkel egy kísérteties természeti környezetben. A célunk az volt, hogy egy átlagon felüli metál videót rakjunk össze. Egy horror kisfilm tökéletesnek tűnt egy olyan bandához, mint a Vampire, ami a fénytől távol lakozik.”

A „The Fen” a Bloody Disgusting által jelent meg. Erősen ajánljuk, hogy nézd meg a videót. Itt teheted: http://bloody-disgusting.com/news/3333513/vampire-fen-music-video-premiere-exclusive/

A „Vampire” album a Miasmallal közös 7” splittel együtt megvásárolható a CM Distro-ban (és más lemezboltokban): http://www.cmdistro.de/Search?q=vampire

A VAMPIRE kiadta vadonatúj „Pyre Of The Harvest Queen” stúdió számát is. Ez a nagyszerű új dal egyelőre csak a Wyrd War gondozásában megjelent „Whispers Through The Black Veil” válogatás LP-n hallható. Részletes infókért kattints ide: http://www.wyrdwar.com/store/

VAMPIRE line-up:
Hand of Doom: Vocals
Black String: Guitars
Command: Electric Bass
Ratwing: Battery

VAMPIRE live:
27.02.2015 House of Metal, Umeå, Sweden
11.07.2015 Eistnaflug Festival, Neskaupstadur, Iceland

VAMPIRE online: www.vampireofficial.com

Kapcsolódó cikkek

A Hammer Concerts bemutatja: Tribulation, Grave Pleasures, Vampire koncert január 22-én a Dürer Kertben!

KMZ

A Vampire bejelenti a „Cimmerian Shade” című mini LP-t

KMZ

Vampire – „The Fen” video a CM Youtube csatornáján

KMZ

Hot News: Miasmal and Vampire release limited split 7inch

KMZ

Hot News: Vampire – debut album released!

KMZ

Hot News: Vampire – premieres third track of debut album today

KMZ

Hot News: Vampire – premieres new track / pre-order for debut album now available

KMZ

Hot News: Vampire – premieres new track, „Howl From The Coffin”, via Terrorizer.com!

KMZ

Hot News – Vampire – sign worldwide deal with Century Media Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek