Hírek

Vanderbuyst leleplezte közelgő albumának részleteit valamint első dalát

A hardrocker dán banda negyedik, „At The Crack Of Dawn” című nagylemezét októberben adja ki a Ván Records. Az első bemutatott dal, „Walking On Tightrope” egyértelműen VANDERBUYST, de dalírás terén sokkal érettebb stílus, produkció szempontjából pedig sokkal letisztultabb. A régi rajongók nem fognak csalódni, de a fogósság és riffek teljesen új rajongók hordáját fogja bevonzani.

Walking On Tightrope” meghallgatható a Ván Records YouTube csatornáján.

A banda alig várja, hogy az emberek meghallgassák az albumot, melyet a dobos, Barry így kommentált: „Tizenegy kapós, hard rock dal, amit megszokhattatok a Vanderbuysttól. De a szentségit, meg fogtok lepődni.” Jochem, a banda vokálosa/basszusgitárosa hozzátette: „Ha lenne egy slágergyűjtemény ez után a lemez után, akkor 80%-ban az „At The Crack Of Dawn” dalait tartalmazná.”

Az elmúlt évet európai fesztiválokon eltöltve, olyan előzenekari pozíciókban, mint a Steel Panther, Judas Priest és Ozzy Osbourne, nyomot hagyva a dán toplistákon, a Saxonos turnéval, mely egészen Beijing-ig elment, és dán országos TV-s és rádiós megjelenésével bizony VANDERBUYST sok mindenből meríthetett negyedik albumuk írásakor. Eddigi élményeik a lüktető energiák és erőteljes rock kavalkádja volt.

Hogy a legtöbbet megőrizzék élő koncertjeik energiájából és súlyos riffjeikből, Martin Furia-t kérték fel a produceri munkákra. A végső simításokért a világhíres Sterling Sound Stúdióba küldték mixelésre; ha a Guns’n’Roses-nek és AC/DC-nek megfelelt, akkor VANDERBUYST-nek tökéletes.

Ezzel az albummal VANDERBUYST új erőre kapott, készek európai és azon túli hódításának folytatására. Az album supportjára néhány dátumot már bejelentettek. Wilhelm így kommentálta: „Az album nagyon jó, olyan mint egy kirakó, minden passzol. A hangzás és a dalok nagyon erősen kapcsolódnak. Alig várom, hogy lássam az élő reakciókat.”

Koncertek:

10-10-14 ’t PAARD, Den Haag NL (w/ Diablo Blvd.)
11-10-14 ’t BEEST, Goes NL (w/ Diablo Blvd.)
25-10-14 ROCK TEMPLE, Kerkrade NL (w/ Diablo Blvd.)
31-10-14 013, Tilburg NL (w/ Diablo Blvd.)
07-11-14 VERA, Groningen NL (w/ Diablo Blvd.)
19-11-14 EXHAUS, Trier DE (w/ Enforcer)

További részletek az elkövetkező hetekben kerülnek fel.

Tagok:
B. Van Esbroek – dob
J. Jonkman – vokál/basszusgitár
W. Verbuyst – gitár

Facebook
Twitter
Website

Kapcsolódó cikkek

Vanderbuyst – At The Crack Of Dawn (official video)

KMZ

Hot News: Vanderbuyst – Hard Rock Trio Pillage Dutch Alternative Charts With #1 Position

KMZ

Hot News: Vanderbuyst – New LP From Dutch Trio Streaming Now; Album Out This Week

KMZ

Hot News: Vanderbuyst – Dutch Crew’s New LP Locked, Cocked And Ready To Rock

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek